Rate this post
 • De jongere versie van jezelf
  Rate this post

  IJdel ben ik nooit geweest, maar ik vind het wél belangrijk om er verzorgd en representatief uit te zien. Toen ik de 45 bereikte, begon ik de jaren op mijn huid terug te zien. Fijne lijntjes om mijn ogen en wat ingevallen wangen. Ik smeerde fanatiek met de dure crèmes van mijn vrouw en probeerde zon zoveel mogelijk te vermijden om ­verdere huidveroudering te voorkomen. Een gevecht tegen de tijd, die ik niet won. Toen ik 50 werd, was voor mij de maat vol. Ik keek met een ontevreden blik in de spiegel en dat moest veranderen!
  Ik had bedacht dat botox voor mij de oplossing moest zijn. Ik moest wel even over een drempeltje stappen; dat geef ik eerlijk toe. Ik had zekerheid over wat ik had, maar niet over wat ik zou krijgen. Wat als het resultaat onnatuurlijk zou uitvallen? Ik wilde niet dat mijn omgeving duidelijk zou kunnen zien dat ik ‘iets had laten doen’. Ik ben en blijf een man… Om te onderzoeken wat er voor mij mogelijk was, maakte ik een afspraak met Dokter André van Dokter André Beautyworld. Daar had ik positieve berichten over gelezen. Ik maakte kennis met een ontzettend kundig arts die me vriendelijk en uiterst geduldig heeft geholpen. André gaf me alle informatie die ik nodig had om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen. Uiteindelijk koos ik niet voor botox, maar voor fillers. Voor mijn subtiele rimpels was dit een mooie oplossing en ik vond het een fijn idee dat de stof ‘hyaluronzuur’ ook van nature in de huid voorkomt en vanzelf weer wordt afgebroken. Het resultaat mag er wezen! Mijn rimpels zijn een stuk minder diep en mijn wangen weer wat voller. Op een natuurlijke manier ziet mijn gezicht er frisser en vitaler uit en daar voel ik me heel prettig bij. Ik krijg complimenten als ‘wat zie je er goed uit!’; een heerlijk gevoel is dat. Cliché maar waar: ik had dit veel eerder moeten doen!
  – René (51)

  Verschil tussen botox en fillers
  Het grootste verschil tussen ‘botox’ en ‘fillers’ is dat fillers rimpels of lijntjes opvullen en botox ervoor zorgt dat spieren zich ontspannen waardoor rimpels minder zichtbaar worden. Beide methoden zijn veilig en de resultaten natuurlijk, mits uitgevoerd door een gekwalificeerd arts. Bij de behandeling van rimpels in het gelaat, maar ook voor de behandeling van migraine is botox erg effectief. Botox wordt toegepast bij fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdrimpels. Inspuitingen met botox zorgen ervoor dat de spieren zich ontspannen, de huid gladder wordt en rimpels verdwijnen.

  Onder fillers verstaan we stoffen die in de gezichtshuid worden aangebracht om rimpels, plooien en zelfs littekens te laten verdwijnen. Ook worden ze gebruikt om bepaalde onderdelen van het gelaat te accentueren, zoals de lippen of de jukbeenderen. De fillers die Dokter André gebruikt zijn heel veilig. Vrijwel alle fillers die hij gebruikt, bestaan uit hyaluronzuur, een stof die van nature in de huid voorkomt. Meteen na de behandeling is het resultaat zichtbaar. Afhankelijk van je leeftijd, huidconditie, levensstijl, spieractiviteit en injectietechniek heb je negen tot vijftien maanden plezier van de fillers. Daarna kun je ervoor kiezen om de behandeling te herhalen. Maak samen met Dokter André een plan voor behoud van het resultaat, zodat jij blijvend kunt genieten van jouw jeugdige uiterlijk!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply