Rate this post
 • Jouw adres voor een geweldig kapsel
  Rate this post

  Kapsalon Mardy in Hoogland is al 30 jaar hét adres voor dames, heren en kinderen. De salon is gestart door de zussen Marian en Trudy, die nog steeds in de zaak werken. Ook zijn er drie medewerksters, Nancy, Wendy en Jolanda, die al jaren in de salon werken en vertrouwde gezichten zijn voor hun klanten.

  Je kunt bij Kapsalon Mardy terecht voor alle reguliere kappersbehandelingen: knippen, kleuren, permanenten en watergolven. Alles is mogelijk! De zaak werkt met producten van Keune: een complete lijn met producten die goed voor het haar zijn, en die de trends volgen.
  Als je een bezoek brengt aan de salon, staan jouw wensen voorop. Er wordt goed naar je geluisterd, en samen met jou worden jouw wensen en de mogelijkheden besproken. Ook wordt advies gegeven over de manier waarop het haar gestyled kan worden en welke producten er gebruikt kunnen worden.

  Accessoires
  Bijzonder is dat de salon ook accessoires verkoopt als sjaals en kettingen. Het aanbod wordt ieder seizoen ververst. Bovendien verkoopt de salon speciale borstels om klitterig haar op een pijnloze manier uit te kammen. Kijk op de website voor het actuele aanbod!

  Spaarkaart
  Kapsalon Mardy werkt voor vaste klanten met een spaarkaart. Bij iedere behandeling krijg je een stempel op je spaarkaart, en bij een volle kaart krijg je een gratis knipbeurt!

  Afspraak of langsgaan
  Wil je ook eens kennismaken met de kapsters van Kapsalon Mardy, en ervaren hoe het is om geholpen te worden in een kapsalon waar tijd en aandacht aan je wordt besteed? Maak dan een afspraak. Maar als je in de buurt bent en is het niet druk, dan kun je ook direct plaatsnemen in de stoel om geholpen te worden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply