Rate this post
 • Jouw adres voor een mooi uiterlijk
  Rate this post

  Steeds meer mensen weten wat de verzorging van lichaam en geest voor hen doet. Innerlijk en uiterlijk gaan vaak hand in hand. Voor een goede balans in zowel huid- als lichaamsverzorging kun je terecht bij Gabriella Cosmetics & Beauty Care, een schoonheidsinstituut voor professionele huidverzorging.

  Je kunt bij Gabriella Cosmetics & Beauty Care terecht voor verschillende behandelingen:

  Huidverbetering
  Microdermabrasie is een mechanische peeling, waarbij met behulp van microkristallen 50 tot 60% meer van de bovenste dode huidcellen worden verwijderd dan bij een andere peeling. Hierdoor ontstaat een betere opname van uw producten. De microdermabrasiebehandeling zorgt voor een direct zichtbare verbetering van de huid, zoals verfijning van de poriën, en zorgt voor de activering van huideigen collageen en elastineproductie. Voor een probleemhuid, zoals acne, pigmentverstoring, littekens, een vale huid en een rokershuid, geeft microdermabrasie een geweldig resultaat. Bij mesotherapie wordt een cocktail van vijf ampullen middels een minuscuul naaldje in de huid gebracht en gaan voedingsstoffen en vitaminen een verbinding aan met het collageen en het elastine in de huid. Hierdoor worden rimpels gevuld en wordt het lichaam gestimuleerd om zelf collageen aan te maken, waardoor de huid mooier en gladder wordt en je er jeugdiger uitziet. Microneedling is een procedure die de huid aanzet tot het zichzelf herstellen van nieuwe collageen en elastinevezels. Deze methode is zeer geschikt voor een huid met veel rimpels, acnelittekens en striae.

  Permanente make-up
  Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen, eyeliner of lippen altijd perfect op orde te hebben. Het lijkt net alsof een visagist je heeft opgemaakt! Je hebt altijd een mooi, sprekend gezicht, en je kunt er gewoon mee zwemmen of onder de zon.
  Permanente make-up is een ideale oplossing voor iedereen die:
  – moeite heeft met opmaken of weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up
  – geen volle wenkbrauwen of zelfs helemaal geen wenkbrauwen heeft
  – contactlenzen draagt
  – brildragend is
  – allergisch is voor make-up
  – veel aan sport doet en vaak een sauna bezoekt

  Laserontharing
  Zou je graag een leven willen leiden waarin scheren, harsen en pincets geen rol meer spelen? Neem dan de stap en kies voor een definitieve ontharing met behulp van laser! De laser produceert een zeer geconcentreerde lichtstraal die de haarwortel vernietigt zonder schade aan te brengen aan de huid. Ongewenste haargroei is op die plaats vervolgens niet meer mogelijk.

  Verder kun je bij het instituut terecht voor peelingen met PCA Skin, en is er een samenwerking met een cosmetisch arts. Maar je bent er ook welkom voor manicure, pedicure en Shellac. Verder is het instituut depositaire van Valmont, Guerlain, Carita, PCA Skin en Esthederm.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply