Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Jouw doelstelling, mijn missie
  Rate this post

  Tegenwoordig is fit zijn of fitter worden helemaal hot! Wie wil er nou niet gezond en zelfverzekerd door het leven? Iedereen wel toch!

  Nu heb je waarschijnlijk al een aantal keren een poging gedaan om fitter en/of slanker te worden, heb je je al tig keer ingeschreven bij een sportschool waar je uiteindelijk maar 2 maanden daadwerkelijk actief bent geweest, terwijl je wel een jaar lang elke maand betaalde. Of begin jij elke maandag weer opnieuw met goede voornemens om op je eten te gaan letten, maar ga je 4 dagen later toch weer overstag door dat lekkere wijntje of zak chips? Kortom: de verleiding is vaak te groot voor je en je hebt vaak te weinig tijd om te sporten. Maar mijn vraag is: wil je het dan ook wel echt? Of lukt het je gewoon niet alleen? Herkenbaar? Dan ga ik je daarbij helpen.

  Reset Sportclub is een kleine club, waar groepslessen en personal trainingen het hoofddoel zijn, van groepslessen van Les Mills, circuittrainingen en 60+-lessen tot aan outdoortrainingen aan toe. Er is voor ieder wat wils. Nu denk je natuurlijk: ‘Dit is toch op iedere sportschool zo?’. Maar in tegenstelling tot de grote sportscholen / ketens werk ik met kleine groepen van maximaal 14 personen, zodat iedereen de aandacht krijgt die hij of zij verdient. De drempel om een kleine sportclub binnen te stappen is daardoor ook vele malen lager dan wanneer je een heel grote sportschool binnenstapt, zeker als je wat onzeker over je eigen lichaam bent en je je vaak bekeken voelt.

  Personal Training
  Tijdens Personal Training begeleid ik je een uur lang intensief om jouw doelstelling te behalen. Samen met jou ga ik aan de slag om jouw conditie te verbeteren of om je te helpen strakker of slanker te worden. Of misschien wil je wel gewoon dat ik jouw stok achter de deur ben om überhaupt te bewegen. De verschillende mogelijkheden worden vooraf allemaal tijdens een uitgebreide intake besproken. Maar resultaat gegarandeerd!
  Personal Training kan in je eentje of met 2, 3 of 4 personen; ook wel ‘Small Group Training’ genoemd dan.

  2 voor de prijs van 1
  Nu is de zomer voor iedereen meestal een duurdere periode vanwege de vakantie. Ik kom je hierin graag tegemoet.
  Ik bied je in de maanden juli en augustus de mogelijkheid om Personal Training te komen volgen met een vriend of vriendin of met iemand van wie jij denkt waar het goed voor is of die het leuk vindt. En je betaalt maar voor 1 persoon! Dus 2 voor de prijs van 1! En 4 voor de prijs van 2! Is dit iets voor jou of heb je vragen hierover? Stuur me dan een mailtje.

  Begeleiding bij afslanken
  Ook begeleid ik je met afslanken. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen voor een 12-weekse afslankcursus, een 21-dagen-foodchallenge of een 9-daagse detoxkuur. Bij dit alles zijn sporten, metingen en wegingen inbegrepen.
  Wil je niet echt een voedingsprogramma volgen, maar wel afslanken, dan is de Better Belly misschien een optie voor je. Dit is een band die wordt verwarmd door infrarood. Deze doe je om je taille en gaat ermee op de loopband of crosstrainer staan. 3 keer per week 30-45 minuten, 4 weken lang, en de centimeters zullen verdwijnen.

  Onthou één ding goed: hoe meer je beweegt, des te sneller je stofwisseling, dus des te meer je mag eten. 😉

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply