Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Jouw dromen mogen er zijn!

  Heb je genoeg van al die mooie foto’s en verhalen van andere mensen op Facebook en Instagram waarop het lijkt alsof zij een groots en meeslepend leven leiden? Krijg jij daardoor het idee dat je stilstaat en je je leven niet optimaal benut? Niets is minder waar! Het is de buitenkant. Een mooi, groots en meeslepend leven komt van binnenuit en is voor iedere vrouw uniek. Jouw dromen mogen er zijn. Jij mag er zijn!

  Misschien heb je het gevoel dat je niet het leven leeft dat bij je past. Of zit je niet lekker in je vel en voelt het alsof het leven jouw leeft in plaats van andersom. Of misschien droom je er al jaren van om voor jezelf te beginnen, maar durf je de knoop maar steeds niet door te hakken. Je houdt jezelf onbewust tegen door negatieve emoties en overtuigingen. Gedachten als ‘Dat kan ik toch niet’, ‘Dat lukt me niet’ en ‘Wat als het misgaat?’ zijn automatisch en komen als vanzelf. De manier waarop jij over jezelf denkt, oordeelt en in het leven staat, bepaalt welke keuzes je maakt en hoe jouw leven eruitziet. Hypnotherapie gaat diep in op die onderliggende negatieve emoties en overtuigingen en helpt ze je op te lossen. Hoe zou het zijn, als je de vrijheid hebt om je te richten op alle mogelijkheden in je leven?

  Ontspannen stand
  Tijdens de hypnotherapie word je in een ontspannen toestand gebracht, die ook wel ‘trance’ genoemd wordt. Deze ‘trance’-toestand voelt prettig en ontspannen aan. Door deze ontspanning ben je niet helemaal van de wereld, maar je bent sterk gericht op je binnenwereld. Hierdoor kom je bij je onbewuste gevoelens en overtuigingen. Je wordt je bewust van je beperkende en negatieve gedragspatronen. Door middel van hypnotherapie word je in staat gebracht om veranderingen aan te brengen in de onderliggende negatieve en beperkende emoties en overtuigingen. Je wordt verlost van de automatische negatieve gedachten die jou zo beperken. Je wordt zelfverzekerder en ervaart zoveel vrijheid en ruimte, dat er tal van nieuwe mogelijkheden ontstaan.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply