Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Jouw echte leeftijd? Die raadt niemand!

  Helaas: dat de tijd niet stilstaat, is vroeg of laat aan je huid te zien. Maar als er iets is wat jij graag wil, is het wel mooi ouder worden! Zoals de Japanners zeggen: ‘wabi sabi’, vrij vertaald ‘schoonheid door het verstrijken van de tijd.’ Met andere woorden: wel die levenservaring en wijsheid, maar niet die rimpels, droogheid, grove lijnen en pigmentvlekken. Hoe kun je dit bereiken?

  Dit klinkt misschien heel technisch, maar aan de basis van elke constructie ligt de fundering. Op die manier is jouw huid ook wel te vergelijken met een gebouw. Als de constructie zwak en verwaarloosd is, dan wordt die kwetsbaarder naarmate die ouder wordt. Maar is de constructie van jouw huid sterk, gezond en veerkrachtig, dan krijg je daar een stevige huid en een natuurlijk jeugdige uitstraling voor terug.

  Personal trainer voor je huid
  Het verstevigen van de constructie van jouw huid is hét uitgangspunt van de specialisten van House of Beauty. Dit staat dan ook centraal in de verschillende behandelingen om gezichtsveroudering tegen te gaan en te verminderen. Niet de symptomen van een ouder wordende huid worden aangepakt, maar juist de onderliggende oorzaken. Tijdens deze behandelingen wordt gebruik gemaakt van de producten van Sepai. Deze huidverzorging kan ook wel worden gezien als dé personal trainer voor je huid. Je huidcellen worden door de verschillende werkzame stoffen gestimuleerd tot vernieuwing en verbetering. Omdat de verzorging tot diep in de huidcellen doordringt, wordt jouw huid grondig verbeterd. Het resultaat van een Sepai behandeling? Een zachte, stevige, egale en aanzienlijk meer jeugdige huid! En blijf je ook thuis goed voor je huid zorgen en kom je regelmatig terug voor een huid-APK, dan kun je nog veel langer genieten van dit mooie resultaat. Ervaar het zelf eens!

  Het recept voor mooie, jonge handen
  Om er fris, zacht en jeugdig uit te zien, heeft jouw gelaat de juiste werkstoffen nodig uit verschillende crèmes, reinigingsmiddelen en serums. Maar dit geldt ook voor jouw op één na belangrijkste visitekaartje: je handen! Want waarom zouden je handen jouw echte leeftijd verraden? Vertroetel jezelf daarom met een heerlijke manicuretreatment. Niet alleen is de behandeling een momentje om weer even bij jezelf te komen. Helemaal mooi meegenomen is dat jouw handen ná de behandeling er weer aanzienlijk zachter, gladder én jonger uitzien uitzien. Dag droge plekjes, kloofjes en grove lijnen, hallo mooie huid! Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van de producten van OPI. Deze zijn net zo voedend en effectief als de producten die gebruikt worden om de huid er optimaal te laten uitzien. Volg je de manicurebehandeling vaker, dan zullen de effecten alleen maar sterker worden. En vergeet ook niet om je nagels je favoriete kleurtje te geven!

  House of Beauty
  Als jij wil werken aan huidverbetering en huidvernieuwing, dan zit je hiervoor helemaal goed bij House of Beauty in Hoofddorp. Naast Sepai- en OPI-behandelingen vind je hier nog veel meer zoals (medische) pedicures, massages en het zetten van kunstnagels. De specialisten van dit huidinstituut staan elke dag klaar om jouw huid en nagels te verwennen en hebben antwoord op al jouw vragen op het gebied van schoonheid!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply