Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Rate this post

  Wie had dat een jaar geleden gedacht? Dat we ons met z’n allen nu zo druk zouden maken over het dragen van mondkapjes. Toch is het de realiteit waar wij nu in leven. En als we de mondkapjes toch gaan dragen, dan kunnen we er maar beter ook het beste van maken. Je kunt gaan voor een saai en nietszeggend wegwerp mondkapje, maar het is toch veel leuker om met een bedrukt en uniek exemplaar rond te lopen? Met een van deze ontwerpen weet je in ieder geval zeker dat je goed zit.

  Streepjes of grafisch patroon
  Tijdloos en het past bij iedereen: een mondkapje met streepjes of een grafisch patroon. Je kunt hier alle kanten mee op. Maak er een kleurrijk geheel van of juist een eenvoudig patroon met rustige kleuren. Wil je het helemaal goed doen, zorg dan dat het mondkapje matcht bij je outfit.

  Dieren patroon
  In the jungle, the mighty jungle… Dierenprints zijn eigenlijk altijd al populair geweest. Kleding, meubelen, accessoires: je kunt het zo gek niet bedenken. En nu komen daar de mondkapjes nog eens bij. Zebra’s, giraffen, tijgers of misschien wel een panterprint? Lekker exotisch en je zit gegarandeerd goed!

  Bloemen patroon
  Van bloemen wordt iedereen vrolijk. Meer redenen heb je niet nodig om een bloemen patroon op je mondkapje te laten drukken. Het enige lastige is om een keuze te maken welke bloemen de eer hebben om op jouw mondkapje te komen.  Camouflage patroon
  Old, but gold: de camouflage print. Al jaren niet meer weg te denken uit onze kledingkast. Je ziet het verschillende kleurencombinaties voorbij komen. Van legerkleuren tot fluoriserend geel: het komt allemaal voorbij. En aan die lijst met kledingstukken kunnen we nu ook de mondkapjes toevoegen.

  Slogan
  Ben je niet zo van de prints, dan is een slogan misschien wel iets voor jou. Grappig, ludiek, zakelijk of serieus: je kunt er alle kanten mee op! Ook leuk om als vriendengroep bijvoorbeeld allemaal hetzelfde ontwerp mondkapje met naam te kopen. Vroeger deed je dat met T-shirts en nu kan dat met mondkapjes.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply