Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Jouw evenement op een prachtige locatie

  Wil je een feest houden op een bijzondere plek? Of bijvoorbeeld een vergadering of bedrijfsborrel organiseren in een chique ambiance? Dat kan!

  Villa Clementine is een prachtig historisch herenhuis in het hart van Waterland. In 1880 bouwde de heer Brantjes de villa als geschenk voor zijn echtgenote, Clementine. Na een grote restauratie heeft het rijksmonument in mei 2016 zijn deuren geopend om te dienen als exclusieve trouw- en evenementenlocatie.

  Historie
  Wanneer je de villa binnenstapt, voel je de historie en hoe rijk mevrouw Clementine zich gevoeld moet hebben toen ze hier woonde. Het pand heeft monumentale ornamenten en kroonluchters. Aan de villa bevindt zich een grote, lichte serre, die grenst aan de bijzondere binnentuin en toegankelijk is via de grote zaal beneden. Deze ooit zo chique binnentuin is in oude staat hersteld en aangelegd, compleet met een romantisch prieel.

  Klassiek en romantisch
  De inrichting van Villa Clementine is klassiek en romantisch, en alle kamers ademen dezelfde sfeer. Doordat er zowel kleine als grote ruimtes zijn, leent de villa zich voor elke gelegenheid, zoals jubilea, verjaardags- of bedrijfsfeesten, maar ook productpresentaties, lezingen of uitvaarten. Alles is mogelijk!

  Trouwlocatie
  Villa Clementine is een officiële trouwlocatie. Het is daardoor mogelijk om jullie complete huwelijksdag te vieren in de villa en de prachtige aangrenzende binnentuin. Van het klaarmaken in de Dames- en Herenkamer en het ja-woord tot de borrel, van een walking dinner tot een barbecue, van shared dining tot een chique drie-, vier-, of vijfgangendiner en van een romantische fotoshoot tot een knallend avondfeest: het kan allemaal!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply