Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Jouw gebit is je visitekaartje
  Rate this post

  Een mooi gebit is als een visitekaartje. Het is één van de eerste zaken die opvallen aan je gezicht. Al heb je je haar mooi opgestoken en je gezicht nog zo perfect opgemaakt: als je gebit er niet netjes uitziet, maak je geen goede eerste indruk. En dat is nu net iets wat een representatieve functie wel vereist.

  Misschien heb je in het verleden een ongelukje met je gebit gehad en is een hoekje van je tand afgebroken. Wellicht zijn er al diverse elementen getrokken en zie je, wanneer je breeduit lacht, de ruimtes die ze hebben achtergelaten. Het kan natuurlijk ook zijn dat je gewoon nooit een sterk en mooi gebit gehad hebt en je alleen maar durft te lachen met je lippen stijf op elkaar of met je hand voor je mond. Wordt het dan niet eens tijd dat je er écht iets aan gaat doen? Het staat niet alleen mooier, maar je zult je er ook zelfverzekerder door voelen.

  Niet van echt te onderscheiden
  Tandprotheticus Jan Visscher weet als geen ander hoe hij zijn cliënten weer met plezier kan laten lachen. Met de nieuwste technieken en materialen weet hij ook voor jou het beste eindresultaat te behalen. ‘Met een implantaat krijg je weer een mooi aaneengesloten rij tanden en kiezen. En ze zijn niet van echt te onderscheiden’, aldus de tandprotheticus, die al meer dan 50 jaar in het vak zit.

  Je kunt weer breeduit lachen
  Het kan ook zijn dat je gebit in zo’n slechte staat verkeert, dat er geen eer meer aan je tanden en kiezen te behalen valt. Dan kan er voor een volledige gebitsprothese gekozen worden. Deze is makkelijk uitneembaar. ‘Een andere mogelijkheid is een implantaat. Implantaten zijn kunstwortels die, onder plaatselijke verdoving, in je kaak worden geplaatst. Doorgaans zijn twee tot vier implantaten per kaak genoeg. Met een mechanisme dat wel wat wegheeft van een drukknoop, wordt de gebitsprothese op je kaak geklikt. Het geeft een hechte verbinding, maar blijft ook uitneembaar, zodat je het makkelijk kunt schoonmaken. Het voelt zo natuurlijk aan, dat het bijna lijkt alsof je je eigen tanden en kiezen weer terug hebt, alleen zien ze er nu wél mooi uit!’

  Tandprotheticus Jan Visscher

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply