Rate this post
 • Jouw gebit is onze zorg!
  Rate this post

  Je gebit heeft meer invloed op je algehele gezondheid dan je denkt! Een periodieke gebitscontrole is dan ook erg belangrijk. Wij nemen daarom de tijd voor je en besteden veel aandacht aan het leveren van goede tandheelkundige zorg. Wij zijn ISO 9001-­gecertificeerd en werken volgens de huidige norm-, wet- en regelgeving.

  Tandartspraktijk Dentalmind bestaat inmiddels ruim 13 jaar en is een groepspraktijk met een team van zo’n 14 enthousiaste en professionele medewerkers. Alle tandartsen die bij ons werken, zijn ingeschreven in het BIG-register en volgen regelmatig cursussen om de ontwikkelingen in de tandheelkunde bij te houden.
  Ons team bestaat uit vijf tandartsen, een implantoloog, een mondhygiënist, een preventieassistente, vier tandartsassistentes, twee baliemedewerkers en een praktijk-kwaliteitsmanager.

  Je kunt bij ons terecht voor:
  – algemene tandheelkunde
  – cosmetische / esthetische tandheelkunde
  – kunstwortels: implantologie, met 3D-röntgen en computergestuurd
  – tandvleesbehandingen
  – volkeramische kronen en bruggen
  – de CEREC keramische restauratie, klaar in één afspraak!
  Algemene tandheelkunde
  Onder ‘algemene tandheelkunde’ vallen de tandheelkundige behandelingen die iedere tandarts mag uitvoeren. Denk hierbij aan de halfjaarlijkse controle, sanering, mondhygiëne en preventieve tandheelkunde.

  Cosmetische tandheelkunde
  Wij doen aan cosmetische / esthetische tandheelkunde door middel van facings. Een facing is een dun schildje van composiet of van porselein. Het schildje wordt op de buitenkant van de tand geplakt. Facings worden gemaakt om verkleuringen van de eigen tanden te verbergen of om een onregelmatige tandstand te veranderen.

  Implantologie
  Tandartspraktijk Dentalmind is, naast een praktijk voor algemene en cosmetische tandheelkunde, ook een praktijk waar we tandheelkundige implantaten plaatsen. Implantologie wordt uitgevoerd op een aparte afdeling in hetzelfde pand. Voor eigen patiënten (en patiënten op verwijzing van andere tandartsen) worden alle implantologische behandelingen door tandarts en implantoloog Zia Ladrak uitgevoerd.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply