Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Jouw gezondheid centraal
  Rate this post

  ‘Dank u wel. Ik heb mijn kind weer terug!’ Deze opmerking maakte de moeder van een patiëntje tijdens een vervolgconsult. Ze keek mij blij aan en glimlachte. Haar kind van 2 vertoonde gedragsproblemen en had driftbuien, en ook was de ontwikkeling van het kind gestagneerd. Deze problemen ontstonden nadat het kind was gevaccineerd. Nadat ik het kind had behandeld, werd het kind weer de ‘oude’.

  Ook als jouw kind een kinderziekte heeft, kan homeopathie een welkome uitkomst zijn. Veel vrouwen hebben tijdens hun zwangerschap last van zwangerschapskwaaltjes, zoals misselijkheid of obstipatie. Na de bevalling kan er sprake zijn van slapeloze nachten, vermoeidheid en andere problemen tijdens het herstel. Homeopathie behandelt de klachten van de vrouw voor, tijdens en na de bevalling. Veel vrouwen hebben een onregelmatige of een heel zware menstruatie. Bij overgangsklachten kan homeopathie verlichtend werken. Homeopathie kan ook naast andere therapieën of geneeskundes worden ingezet. Als ­klassiek homeopaat ben ik er voorstander van om samen te werken met andere disciplines. Als het nodig is, zal ik doorverwijzen of samenwerken met andere specialisten. Jij als patiënt en jouw gezondheid staan centraal.
  Op basis van het totaalbeeld wordt het ­homeopathische middel voorgeschreven. Het homeopathische medicijn zal dus niet alleen voorgeschreven worden op jouw klacht, maar ook op wie je bent en hoe je in het leven staat. Het is een holistische aanpak. Tijdens een vervolgconsult worden de reacties op het geadviseerde middel besproken en worden er nieuwe afspraken gemaakt. Natuurlijk is homeopathie ook geschikt voor mannen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply