Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Jouw gezondheid is onze missie!
  4/4 - (1 stemmen)

  Women Sports Only is een sport-, voedings- en preventiecentrum voor vrouwen, met inmiddels vestigingen in Gouda, Schoonhoven, Lekkerkerk, De Bilt en sinds 1 april 2015 ook in Naarden. Women Sports Only NL is in 2010 in Gouda gestart, met als doel het begeleiden van vrouwen die willen werken aan hun gezondheid, die hun spieren willen versterken en die hun conditie op een hoger niveau willen brengen.

  Sporten op je eigen niveau
  Women Sports Only – Gooise Meren is meer dan alleen een fitnessclub voor vrouwen. Het is een sfeervol leefstijlcentrum, speciaal voor die dames die zich niet thuisvoelen in een reguliere sportschool. Met Personal Training & Lifestylecoaching, voor dames die dat extra stukje persoonlijke begeleiding en discretie op prijs stellen en die willen sporten op eigen tempo en niveau.

  Perfect voor zowel ervaren dames als nieuwkomers
  Mensen die nieuw zijn in de wereld van krachttraining, ervaren direct dat voldane gevoel van een krachtige, maar haalbare training dankzij de lage startweerstandsniveaus.
  Fit!vak-erkend
  Women Sports Only-vestigingen zijn door Fit!vak erkende sport- en beweegcentra. Fit!vak is de brancheorganisatie van erkende sport- en bewegingscentra. Voor de klant is dat een belangrijke zekerheid en kwaliteitsborging. Want de centra die zijn aangesloten bij Fit!vak, zijn gekeurd en gecertificeerd. De consument die sport bij een Fit!vak-centrum, is verzekerd van een veilige en hygiënische sportomgeving, verantwoorde en effectieve trainingsprogramma’s en adviezen.
  Even voorstellen
  Mijn naam is Leonne Hartman, en met trots mag ik aankondigen dat ik de vestiging Women Sports Only – Gooise Meren, dé leefstijlclub voor dames in de regio Naarden- Bussum, heb geopend. Ik kom uit een ondernemersfamilie en ben een levensgenieter met een passie voor salsa en fitness. Fitness, dansen en fysiotherapie lopen als een rode draad door mijn leven. Ik zie ernaar uit om mijn kennis en ervaring toe te passen bij de coaching en trainingen met de dames die ik mag verwelkomen in mijn leefstijlclub.

  Met steeds meer mensen in onze samenleving die te maken krijgen met overgewicht en de daarbij komende ongemakken, zie ik een mooie kans om de dames te mogen begeleiden en coachen naar een gezonde en prettige levensstijl die ze met plezier kunnen volhouden.

  Ik heb gekozen voor Women Sports Only omdat de combinatie van sport, voeding en aandacht voor preventie mij persoonlijk aanspreekt.

  Lidmaatschap is inclusief faciliteiten en groepslessen
  Als abonnee kun je onbeperkt gebruik maken van de fitness­faciliteiten en deelnemen aan de groepslesjes van 10 tot 20 minuten.
  – persoonlijke begeleiding met warming-up & cooling-down en ontspanningsoefeningen om lekker te ontstressen
  – krachttraining met Life Fitness apparaten
  – conditietraining (cardio)
  – gezellige groepslessen van 10 tot 20 minuten voor elk niveau: Body-Balance, Salsa-Fit (Zumba®) en Power Stretching
  – multidisciplinaire samenwerking met een fysiotherapeute
  – maatwerk in sport-, beweeg- en leefstijlprogramma’s

  In Naarden bieden we maatwerk in beweegplannen in samenwerking met fysiotherapeute Nina Tabben van ­fysiotherapiepraktijk Randweg te Bussum. Zij houdt om de week een gratis inloopspreekuur voor leden.

  Haal het beste uit jezelf
  Wil je ook samen met ons bewust met lichaamsbeweging aan de slag, met veel plezier in een ontspannen sfeer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ontspanning en plezier staan bij ons hoog in het vaandel! We zien je graag.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply