Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Jouw grootste wens…
  4/4 - (1 stemmen)

  Je hebt een diep gekoesterde wens om een kindje te krijgen: een minikopie van jou en je partner. Als het dan onverhoopt maar niet lukt om zwanger te worden, levert dat jullie onzekerheid, verdriet en frustratie op.

  Als vrouw kan ik me heel goed inleven in jouw gevoel van diep verlangen naar een kindje en hoe het moet voelen om door een moeilijke, onzekere periode te gaan. Iedere maand moet je afwachten of je wel of niet zwanger bent, om je heen worden baby’s geboren en de goedbedoelde adviezen komen inmiddels je neus uit. Voor het krijgen van een kindje is een gezonde eicel én een zaadcel nodig. Daarom behandel ik zowel mannen als vrouwen met acupunctuur. Stellen kunnen zelfs tegelijkertijd behandeld worden in de 2 behandelkamers van de praktijk.

  Vrouwelijke vruchtbaarheid
  Bij de vrouw werkt acupunctuur stress­-v­erlagend en bevordert het de doorbloeding van de baarmoeder en de eierstokken. Ook verbetert de doorbloeding en verdikking van het baarmoederslijmvlies en de kwaliteit van de eicel door acupunctuur. In een vrouwenlichaam rijpt iedere maand een eicel. Wat veel mensen niet weten, is dat in de maanden daarvóór de eicel zich al aan het ontwikkelen is. Dit duurt wel 1 jaar, waarvan je in de laatste 3 maanden het proces kunt beïnvloeden door wat je inademt, wat je eet en door de doorbloeding van de geslachtsorganen te stimuleren. In deze periode kan acupunctuur veel doen.

  UI, IVF en ICSI
  Ook als je een vruchtbaarheidsbehandeling in het ziekenhuis ondergaat, dan kan ik je ondersteunen. Acupunctuur vermindert de bijwerkingen van de medicatie en verlicht de napijn van de ingrepen. Ook kan het ongewenste samentrekkingen van de baarmoeder na de terugplaatsing van het embryo verzachten of wegnemen. Als je van plan bent om een vruchtbaarheidsbehandeling te ondergaan, dan is het raadzaam om zes tot acht weken van tevoren een afspraak met mij te maken.

  De rol van de man
  Ondanks dat de vrouw vaak centraal staat bij de ­behandeling van verminderde vruchtbaarheid, heeft de man uiteraard ook een belangrijke rol bij de bevruchting. De juiste voeding in combinatie met acupunctuur kan de beweeglijkheid van sperma beïnvloeden. Speciale Chinese kruidensamenstellingen kunnen bovendien de kwaliteit van sperma beïnvloeden. Het is aan te raden om 6 maanden van tevoren contact met mij op te nemen.

  Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek van 20 minuten. Daarin bespreken we jullie persoonlijke situatie en kan ik meer duidelijkheid geven over het eventuele behandelplan.

  Over mij
  Ik help verminderd vruchtbare vrouwen en mannen die naar een kind verlangen om de stress te verminderen en de slagingskans op een zwangerschap te verhogen door middel van acupunctuur, Chinese kruiden, voedingsadviezen en yoga.
  Sinds 1998 ben ik praktiserend acupuncturist en heb ik veel nascholingen in Nederland en het buitenland op het gebied van vruchtbaarheid doorlopen. Ook heb ik stage gelopen bij een vruchtbaarheidskliniek in China. Ik vind het prachtig om het bericht te krijgen dat een stel een kindje heeft gekregen!De afgelopen jaren heb ik al veel stellen geholpen om zwanger te raken. Iedere keer als ik een geboortekaartje ontvang, ben ik blij dat ik dit werk mag doen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply