Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Jouw haar in goede handen
  Rate this post

  Heb je er wel eens bij stilgestaan wat voor belangrijke functie je haar heeft? Je kapsel vormt een deel van je persoonlijkheid en herkenbaarheid. Het bepaalt mede de vorm van je gezicht en is een krachtig hulpmiddel om je mooie gelaatstrekken te versterken. Je hebt vast wel eens bij een metamorfose op tv of in een tijdschrift gezien hoe iemand met een nieuw kapsel een totaal andere uitstraling krijgt.

  Zorg daarom dat jouw kapsel bij jou past. En bij wie kun je daar beter terecht dan bij de kapper? Bij No Limits weten ze daar alles van, want dagelijks voorziet het jonge team haar klanten van een verzorgde en frisse look. ‘Kwaliteit, service en de klant staan bij ons voorop’, vertelt Rosan Geerlings niet zonder trots. De eigenaresse van de kapsalon is gezegend met een prachtige bos krullen. ‘Mijn collega Sharon en ik zijn naast hairstyliste dan ook gespecialiseerd in het knippen van krullen volgens de Curlsys techniek. Dat is een techniek die je maar in weinig salons tegenkomt. Het is met name bedoeld voor golvend of krullend haar. In 2015 hebben wij hier intensieve trainingen voor gevolgd en sindsdien passen wij het veel toe in onze salon.’

  Curlsys
  Normaal gesproken wordt een bundel haar recht af- of ingeknipt, maar bij de Curlsystechniek wordt een curve geknipt in een bundel haar die van nature al bij elkaar hoort. Door deze speciale ronde kniptechniek valt de bundel haar mooi met de krul of slagrichting mee. Het haar krijgt meer volume en punten gaan krullen in plaats van pluizen. Anders dan de naam doet vermoeden, is de techniek ook geschikt voor steil, fijn of weerbarstig haar. Fijn haar krijgt meer volume en dik haar wordt lichter. Openvallende, platte kruinen kunnen zo geknipt worden dat ze beter vallen.

  Barbier
  Het derde teamlid van No Limits, hairstyliste Noa, heeft zich gespecialiseerd in het barbiersvak. ‘Het grote verschil tussen een kapper en een barbier is dat de barbier zich vooral bezighoudt met de baarden en snorren van de man, terwijl de kapper zich meer bezighoudt met de hoofdhuid’, legt Rosan uit. ‘Noa zorgt ervoor dat onze mannelijke klanten weer naar buiten lopen met een mooie volle baard en strakke contouren. Ook geeft zij advies over de productkeuze en styling van het haar, want het juiste product maken de baard en het haar helemaal af.

  Naast de eerder genoemde behandelingen ben je bij No Limits natuurlijk ook aan het juiste adres voor de reguliere knip- en kleurbehandelingen. Je kunt nu ook online een afspraak inplannen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply