Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Jouw krullen in goede handen

  Wanneer jij krullen hebt, weet je vast hoe lastig het is om een kapper te vinden die de juiste styling weet voor jouw haartype.

  Met de nieuwe revolutionaire Curlsys kniptechniek van Brian McLean worden futloze permanenten weer vitaal. Natuurlijk krullend haar ziet er veerkrachtiger uit. Onzichtbare natuurlijke krullen komen weer tevoorschijn. Je haar krijgt 2 keer zoveel krullen en 2 keer zoveel volume en zo krijg je jouw kapsel ook thuis weer gemakkelijk in model. Deze nieuwe kniptechniek is echt revolutionair, omdat de vorm van je krullen lang behouden blijft zelfs na het föhnen.

  Natuurlijke valling
  De techniek is speciaal ontwikkeld om alle haarsoorten hun eigen natuurlijke valling optimaal te kunnen geven. Je haar wordt met gespecialiseerde gepatenteerde scharen (die links- en rechtshandig gebruikt kunnen worden) geknipt. Dit zorgt voor een exclusieve techniek, met mooier en beter vallend haar. Het kan bij iedereen die genoeg lengte heeft (niet bij afrohaar). Vooral mensen met (heel) dik haar en/of (heel) veel krullen hebben hierbij eindelijk een techniek die bij hun haar aansluit.

  Geen pluizig of droog haar meer
  Hoe dit kan? Als het haar ongestructureerd uitgedund wordt (dus met een mes half afgesneden) wordt het haar eventueel droger of ziet het er droog uit. Met deze nieuwe manier komt er lucht tussen het haar waardoor het zijn eigen souplesse terug krijgt. Het haar wordt minimaal 1 cm korter en wordt met de speciale manier in ronde punten geknipt, waardoor het haar minder zwaar wordt en het op de hoofdhuid voller is. Hierdoor zullen de punten krullen of bij haar met slag in de juiste richting vallen.
  Het team van Hair Change houdt van krullen en volume, maar niet van pluizig, droog en te zwaar haar! Doordat het gewicht minder wordt, hebben de meeste klanten ook langer plezier van hun nieuwe (andere) valling!

  Alle kapsters van Hair Change hebben cursussen gevolgd voor deze techniek.

  Tips
  – Als je ‘slaapvouwen’ wilt voorkomen, is het slim om te slapen op een kussensloop van satijn. Zo’n sloop is ook beter voor je haar en je huid, omdat katoen vocht opneemt en satijn niet. Je kunt slopen van satijn kopen bij Hair Change.
  – Op de website van Hair Change staan filmpjes met tips voor (krul)haar.

  Je make-up zit altijd goed
  Iedere dag je make-up verzorgen is een tijdrovende klus. Toch voel je jezelf een stuk vertrouwder mét make-up op dan zonder. Het maakt dat je toch de wekker nog iets eerder zet om het toch maar weer te doen. Hoe fijn zou het alleen zijn als je juist direct uit de veren zou kunnen met een stralend gezicht?

  Permanente make-up maakt dat je naar je make-up geen omkijken meer hebt. Je kunt met pmu je wenkbrauwen, eyeliner of lippen laten aanbrengen. Met een naald wordt net onder de eerste huidlaag pigment aangebracht. Hier kan het een paar jaar mooi blijven zitten. Hoeveel tijd je ook hebt ‘s ochtends, wat het weer ook is en wat er ook op een dag gebeurt: je hebt altijd een mooie uitstraling!

  Afvallen smaakte nog nooit zó lekker!
  Na de feestdagen wordt het tijd om die extra kilo’s kwijt te raken, zodat je komende zomer strak in je vel naar het strand kunt. Dat kan met het lifestyleprogramma van PowerSlim, een programma dat bestaat uit 3 fases en zeer goed te combineren is met werk en je gezin. Fase 1 bestaat voornamelijk uit producten van PowerSlim, gecombineerd met je eigen groeten, vlees, vis of kip. In deze fase verlies je het meeste gewicht en leer je om de juiste keuzes te maken. De coach van Hair Change begeleidt je door de laatste 2 fases heen tot een jaar na afloop. Het assortiment van PowerSlim is met 120 producten erg ruim, zodat er voor iedereen wat lekkers tussen zit! Wil je meer weten? Ga dan langs voor een vrijblijvend intakegesprek met de PowerSlim coach. Afvallen was nog nooit zó leuk en lekker!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply