Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Jouw leven, jouw keuzes
  Rate this post

  Heb je advies nodig op het gebied van gezondheid, of wil je een verantwoord product aanschaffen? Dan kun je terecht op de website van Bewust Amersfoort, hét platform van de bewuste ondernemers van Amersfoort.

  ‘Bewust ondernemen is dat ik doe waar mijn passie ligt’. ‘Voor mij is bewust ondernemen dat ik niet samenwerk met bedrijven die niet eerlijk handelen. Dit heeft financiële consequenties, maar ik geloof in een eerlijke economie’. Zomaar wat uitspraken van leden van Bewust Amersfoort.
  Bewust leven en ondernemen heeft veel aspecten. Denk maar aan gezond leven: gezond eten, lichaamsbeweging of aan het milieu: zelf je boodschappentas meenemen en je afval gescheiden weggooien. Maar het gaat ook om een diepere laag, want waarom zou je bewust willen leven?
  Voor mij als coördinator van Bewust Amersfoort is het een gevoel van verbondenheid met alles: de medemensen om mij heen, de natuur en de aarde. Als je weet dat alles wat je doet gevolgen heeft voor jouw omgeving, dan kun je niet anders dan daarnaar handelen. Als individu is de impact van wat je doet minder groot als van een bedrijf. Als bedrijf kun je dit gewoonweg niet (meer) negeren. Ik zie dat er behoefte is aan een plek waar ondernemers en klanten / patiënten / cliënten elkaar kunnen vinden en zo een nieuwe, bewuste economie opbouwen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply