Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Jouw lichaam in balans!
  Rate this post

  Heb je weinig tijd? Geen zin om in een grote sportschool te staan? Nog nooit naar een sportschool geweest omdat je denkt dat het niets voor je is? Daar is een oplossing voor!

  Hart for her biedt een leuke en effectieve manier van sporten en is hét alternatief voor de traditionele sportschool. Het neemt weinig tijd in beslag. Gedurende 30 minuten wordt een compleet circuit doorlopen voor het verbeteren van de conditie en het verkrijgen van een slanker en gezond lichaam.

  De apparatuur is speciaal ontwikkeld voor deze unieke manier van trainen. Geen losse gewichten en men hoeft niets in te stellen. De apparatuur werkt op luchtweerstand en is absoluut veilig. Om de 40 seconden wordt er van toestel gewisseld.

  Begeleiding
  Tijdens de work-out is er altijd begeleiding in het circuit en wordt er gelet op houding, inzet en hartslag. Ondersteund door passende muziek werken we aan een betere conditie, meer weerstand, meer energie, slanker en strakker lichaam. Kortom: een betere kwaliteit van leven.

  Voor alle vrouwen
  Hart for her is er speciaal voor alle vrouwen. Jong, oud, dik, dun, wat je beweegreden ook is: iedereen is welkom. Je werkt allemaal aan je eigen doel.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply