Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Jouw nieuwe verslaving
  Rate this post

  Het is herfst. Dagen waarin een waterig herfstzonnetje de natuur in prachtige herfsttooi belicht, worden regelmatig afgewisseld met oerhollandse regenbuien en harde wind die kleurige herfstbladeren losrukt van de bomen. Niets fijners dan tijdens deze dagen weg te kruipen onder een dekentje in de heerlijk verwarmde behandelstoel bij Divino Wellness en de Botuline gezichtsbehandeling te ondergaan. Deze behandeling frist de huid weer even lekker op, en dat kunnen we allemaal wel gebruiken!

  Je huid heeft beslist geleden onder de zomerse temperaturen die achter ons liggen. De zon, en dan met name de UV-straling, is één van de meest cruciale factoren bij vroegtijdige huidveroudering. Fijne lijntjes en rimpels en een ongelijkmatige teint met misschien wel de eerste zogenaamde ‘ouderdomsvlekken’. Als je je huid onder een microscoop zou bekijken, zou je waarschijnlijk schrikken van de toestand waarin je huidcellen zich bevinden. Met een speciale behandeling voor je huid krijg je het beste van twee werelden: een heerlijk ontspannend verwenmoment én een boost voor je huid, waardoor je er weer jonger en frisser uitziet. ‘De Cenzaa Botuline Shock Therapy is een unieke behandeling met een natuurlijk minifacelift-effect’, raadt Caithlin Jillings van Divino Wellness aan. ‘Binnen deze behandeling bieden we huidverbetering à la minute! De combinatie van het Botuline Beauty masker én de activerende bindweefselmassage zorgt voor een frisse uitstraling én creëert een uiterst liftend effect.

  Een strakkere huid
  Wat de Botuline shock Therapy behandeling zo speciaal maakt, is het Botuline Beauty masker. Dit is een speciaal vliesmasker dat 15 minuten moet intrekken en ervoor zorgt dat rimpels aanzienlijk verminderen en de huid supergoed gevoed en gehydrateerd wordt. De grootste werking van het masker is het opvullen van (fijne) rimpeltjes door middel van het botuline eiwit dat in het masker zit. Hierdoor wordt de huid strakker en wordt ervoor gezorgd dat je een frisse en jongere uitstraling krijgt. Dit masker is dus uitstekend geschikt voor de vermoeide, verouderde en droge huid.

  Laat je zintuigen verrassen
  De Botuline Shock Therapy behandeling is van begin tot eind een heerlijk ontspannende ervaring; een beleving waarbij je zintuigen verrast worden. Het is voelen, ruiken, horen en proeven. Je begint met een geurreis en eindigt met het theeritueel. En daartussen wordt je huid verwend met een reiniging, een peeling, een diepreinigend en zuiverend masker, bindweefselmassage, rijke serums, een ontspannende nek- en schoudermassage, het Botuline Beauty (vlies)masker, lotion, oogcrème, 24-uurscrème en een bodymist in een door jou gekozen geur. En dat allemaal terwijl je in een heerlijke stoel (mét stoelverwarming) onder een warm kleedje ligt. De behandeling wordt helemaal afgestemd op jouw mood en huidtype, wat het tot een perfecte wellnessbeleving maakt. Kijk maar uit dat je daar niet aan verslaafd raakt!

  Optimaal resultaat
  Wil je écht een optimaal resultaat, dan kun je de Cenzaa Botuline Shock Therapy behandeling ook nog uitbreiden met de TriPollar- of OxyGeneobehandeling. De Geneo+, het apparaat waarmee deze beide behandelingen kunnen worden uitgevoerd, biedt prachtige resultaten op het gebied van huidverbetering, huidverstrakking en verjonging in een mum van tijd. Een natuurlijke facelift die pijnloos is en voelt als een heerlijk ontspannende hotstonemassage!

  TriPollarbehandeling
  Deze radiofrequente behandeling voelt als een ontspannende hotstonemassage. De applicator die over je huid heen wordt bewogen, zorgt ervoor dat de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Ook trekken de fibroblasten en de collageenvezels in je huid samen, waardoor je direct een liftend effect en huidverstrakking krijgt. De huid wordt voller, fijne rimpeltjes verdwijnen en diepe groeven in de huid kunnen sterk verminderen.

  Oxygeneobehandeling
  Deze microdermabrasie-, zuurstof- en fruitzuurbehandeling ineen zorgt voor een superzachte huid doordat alle dode huidcellen verwijderd worden. Ook pigmentvlekken en littekens van puistjes kunnen hiermee verdwijnen!

  Herfsttijd? Kuurtijd!
  Wat is er lekkerder dan vaker dan één keer een dergelijke wellnesservaring te beleven? Juist: meerdere behandelingen! Laat je informeren over de kuren die Divino Wellness geeft, allemaal met als doel om jou je mooiste versie van jezelf te laten worden.

  Neem nu de Energy Bootcamp kuurbehandeling, waarbij gebruik gemaakt wordt van bindweefselmassage. Deze kuur duurt 4 weken, waarbij er elke week één behandeling plaatsvindt. Dit is dé oplossing om je huid op een natuurlijke manier te verbeteren: de elasticiteit verbetert, het creëert volume, fijne lijntjes verminderen en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Boek nu je behandeling in kuurverband voor een fantastisch resultaat. Naarmate de kuur vordert, wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er beter uitzien.

  Ben jij die lijntjes in je gezicht helemaal zat? Met de ‘Say Goodbye To Wrinkles’ kuurbehandeling wordt er zes weken lang één keer per week een fruitzuurpeeling of bindweefselmassage uitgevoerd. Dit is dé perfecte kuurbehandeling voor huidverbetering en huidverjonging!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply