Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Jouw pijn de baas
  Rate this post

  Cranio-Sacraaltherapie is een zachte maar zeer effectieve vorm van lichaamstherapie met goede resultaten bij allerlei pijn- en stressklachten.

  Het Cranio-Sacraal Systeem bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg, het vlies daaromheen en het hersenvocht dat daartussen vloeit. Dit systeem stuurt alle functies in het lichaam aan. Als dit vrij kan functioneren, zullen vele klachten verdwijnen. Je krijgt weer energie en meer plezier in je leven. Het unieke van deze therapievorm is dat het positieve invloed heeft op fysiek, emotioneel en mentaal vlak. Een holistische benadering. Ik behandel veel mensen met langdurige pijnklachten en/of bewegingsbeperkingen in bijvoorbeeld nek, hoofd, rug, schouders of bekken. Maar ook klachten als rusteloosheid, slaapproblemen, ­vermoeidheid, snel geïrriteerd zijn en lichte tot matige ­depressieve klachten. De ervaring leert dat deze klachten veelal voortkomen uit opgebouwde stress. Dit kan meerdere oorzaken hebben, van problemen tot trauma. Ik gebruik technieken waarbij de wervelkolom en de schedel, maar ook spieren en bindweefsel heel zacht worden aangeraakt, waardoor het lichaam zich uitgenodigd voelt om te ontspannen. Dit proces wordt versterkt doordat ik daarbij in gesprek ga met de cliënt. Mijn passie is om met mijn behandeling te bereiken dat deze mensen weer zonder pijn of met minder pijn verder kunnen en bewuster met de stress leren omgaan, waardoor ze lekkerder in hun vel komen te zitten.
  Spreekt jou dit aan? Wil je lichaam en geest weer in balans brengen? Wil je meer vanuit je gevoel leven? Neem dan contact op met ­Praktijk Mary Hazelaar.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply