Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Jouw stok achter de deur!
  Rate this post

  Ondanks je goede voornemens om een actiever leven te leiden, is je motivatie meestal van korte duur. Het lukt je niet om het trainen vol te houden, je sportdoelen lijken te hoog gegrepen en het gewenste eindresultaat is nog lang niet in zicht.

  De reden dat veel mensen het sporten niet kunnen volhouden, is doordat ze zichzelf te hoge doelen stellen. Zonder resultaat is het moeilijk om het positieve gevoel vast te houden en de motivatie te vinden om door te blijven gaan. Daarnaast kan het een uitdaging zijn om sporten onderdeel te maken van je levensstijl.

  Trainen met regelmaat
  Om deze reden is het fit20-concept in het leven geroepen. Deze training is speciaal voor mensen die iemand nodig hebben die hun stok achter de deur kan zijn. Door elke week een vaste afspraak in te plannen en met regelmaat te trainen, wordt het vanzelf onderdeel van je routine. Je hoeft dan niet meer te zoeken naar een excuus om het sporten achterwege te laten. Op een laagdrempelige manier bouw je gaandeweg steeds meer spierkracht, snelheid en conditie op.

  Positieve opwaartse spiraal
  Met persoonlijke training is er alle aandacht voor jou en weet je zeker dat je op de juiste manier traint. De vorderingen zijn bovendien te volgen via een app, zodat je zelf kunt zien hoe je met sprongen vooruit gaat. Je kunt zo steeds voortbouwen op het wekelijkse resultaat. Dat geeft je een beter gevoel over jezelf en zorgt ervoor dat je in een positieve opwaartse spiraal terechtkomt. Zo kun jij gemotiveerd aan jouw sportdoelen blijven werken!

  Gratis ervaren
  Ben jij nog niet overtuigd van het fit20-concept? Vraag dan een gratis kennismaking aan. De kans is groot dat jij daarna nooit meer iets anders wilt!

  Voordelen fit20
  – Altijd persoonlijke begeleiding
  – Complete gezondheidstraining in 20 minuten per week
  – Geen gedoe: omkleden en douchen niet nodig

  Over fit20 Eindhoven
  De studio’s van fit20 in Eindhoven worden geleid door Emiel en Laura Bechtold. ‘We willen onze klanten met de fit20-methode op een goede en verantwoorde manier triggeren om steeds nét iets verder te gaan dan ze zelf denken te kunnen’, vertelt Emiel. ‘En dat willen we doen voor een breed publiek, dus ook voor mensen die weinig met sporten hebben. Mensen die het concept niet kennen, denken nogal eens: ‘Fit worden in 20 minuten: dat kan toch niet werken? En je hoeft je niet eens om te kleden?’ Tegen hen zouden we willen zeggen: ‘Kom het eens ervaren!’ Na afloop zijn ze dan meestal verbaasd dat het inderdaad anders kan!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply