Rate this post
 • Jouw trouwringenspecialist
  Rate this post

  TZ Trouwringen is een trouwringenspecialist met vestigingen in Zwolle, Den Bosch, Apeldoorn en Arnhem. In onze sfeervolle trouwringenstudio’s treffen jullie uitsluitend Europese topmerken aan in iedere prijsklasse. Wij hebben trouwringen in geelgoud, roodgoud, witgoud en andere metalen zoals palladium, platina, titanium en staal.

  De collecties in onze studio’s lopen uiteen van klassieke trouwringen tot organische trouwringen, van eenvoudige trouwringen tot trouwringen ingelegd met hout, carbon of keramiek.
  De veelvoud (meer dan 2000 modellen per vestiging), prijsstelling en service zorgen er al jaren voor, dat TZ Trouwringen een van meest toonaangevende trouwring specialisten is in Nederland.

  Prijzen van trouwringen
  De prijzen bij TZ Trouwringen zijn uiterst scherp te noemen. Doordat wij rechtstreeks zaken doen met de trouwring-fabrikanten, zonder tussenkomst van groothandel en/of juwelier, kunnen wij onze collectie trouwringen zo goedkoop mogelijk aanbieden. Daarbij is er nog een voordeel: praktisch alle trouwringen van TZ Trouwringen kunnen wij leveren in een andere legering dan het gebruikelijke 14k (585/000).

  Exclusieve trouwringen
  De exclusieve lijn is werkelijk een lust voor het oog. Met veel vakmanschap, liefde voor het vak en passie worden bij deze lijn de trouwringen grotendeels met de hand vervaardigd. Dit is ook onder andere te zien aan de vormen van de trouwringen, en in sommige gevallen het materiaalgebruik. Wat te denken van witgoud in combinatie met carbon, hout of keramiek? Werkelijk kunst! Deze trouwringenprijzen zijn niet te ‘degraderen’ door de legering aan te passen.

  Handige tool
  Op onze website staat een handige tool om jullie trouwringen te vinden op basis van een gekozen of vastgesteld budget. Hier zien jullie verschillende ringen met verschillende prijzen en legeringen. Praktisch alle trouwringen op onze website staan vermeld met prijs. Let erop dat deze prijzen fluctueren door edelmetaalkoersschommelingen.

  Eigen atelier
  Bij TZ Trouwringen beschikken wij tevens over een eigen atelier. Hier krijgen jullie trouwringen hun service en verstelwerkzaamheden. Deze service bieden wij jullie geheel kosteloos aan, mits de ringen bij een van onze filialen gekocht zijn. In ons atelier ontwerpen wijzelf en samen met de klanten dé perfecte trouwringen, wanneer jullie in onze uitgebreide collectie niets kunnen vinden of bij voorbaat al iets héél anders willen.

  Bel of maak online een geheel vrijblijvende afspraak in een van onze trouwringenstudio’s en laat je verrassen door onze kennis, vakmanschap en mogelijkheden!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply