Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Jouw voeten in vorm,  jij in vorm
  Rate this post

  De oorzaak dat iemand niet in vorm is, kan een combinatie van conditie en voetklachten zijn. Zijn jouw voeten in vorm, dan ben jij ook in vorm!

  Heerlijke wandelingen of tochten maken, maar over verschillende ondergronden, kan resulteren in een overbelasting van de voeten. Het is belangrijk om van tevoren te weten welke schoenen je hier het beste voor kunt dragen. Daarnaast is het belangrijk om de voeten in goede conditie te houden door het liefst naadloze sokken of kousen te dragen die ook goed absorberen, en een huidverzorgingsproduct afgestemd op jouw huid.
  Een vochtige huid wordt week en vergroot de kans op blaren. Beschadigingen en schimmels nemen dan toe. Ook de nagels dienen op de juiste wijze geknipt te worden tegen beschadiging van de andere tenen en ingroeien.
  Als je sport, is de verzorging van je voeten van groot belang om top te presteren. Pijn aan de voeten geeft vaak blessures.
  – Traumanagels, likdoorns en kloven onder de bal van de voet zijn veel voorkomende ­problemen bij mountainbikers en wielrenners.
  – Sporten in het zwembad of in ­sportscholen zijn snelle besmettingshaarden voor ­schimmels en wratten.
  – Boksers, balletdansers en volleyballers hebben vaak te maken met traumanagels, eelt en een kapotte huid.
  – Voetballers zijn bekend met traumanagels, eelt en schimmelnagels.
  – Wandelaars en golfers hebben vaak ­eeltvorming, likdoorns tussen de tenen, ­traumanagels en blaren.

  Maar je kunt ook voetproblemen krijgen in je baan, waarin je veel staat of juist loopt, waar je aan protocollen rond speciaal schoeisel moet voldoen.

  Goede voetverzorgingsproducten zijn bij mij in de praktijk te verkrijgen of te bestellen.
  De medisch pedicure is er voor iedereen, ook voor jou!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply