Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Jouw wenkbrauwen altijd in de perfecte vorm
  Rate this post

  Baal je ook van de tijd die je elke dag kwijt bent aan het bijtekenen van je wenkbrauwen? Maar wil je niet zonder make-up de deur uit? Dan is PhiBrows microblading voor jou dé oplossing.

  Elk paar PhiBrows wenkbrauwen is uniek omdat de wenkbrauwen zijn aangepast aan de vorm van het gezicht en de botstructuur. Er wordt één of een mix van meerdere pigmenten gebruikt om de meest natuurlijke kleur te bepalen die bij jou past. PhiBrows is marktleider op het gebied van wenkbrauwen, en de gebruikte pigmenten zijn niet op dieren getest.

  Perfect passende wenkbrauwen
  De microbladingprocedure bestaat uit 2 verschillende behandelingen met een periode van 6 tot 8 weken ertussen. De procedure duurt ongeveer 2 tot 3 uur, want het gaat hier om precisiewerk, en de vorm wordt getekend met behulp van de Phi Golden Ratio tool. Dat is de PhiBrows tool die helpt om de perfect passende wenkbrauwen voor elk gezicht te maken.

  Lang mooi
  Microblading is een vorm van semi-permanente make-up, oftewel een soort tatoeage. Dat betekent dat de kleur na verloop van tijd vervaagt. Microblading is geen agressieve procedure die heel diep in de huid gaat. Het pigment wordt namelijk tussen de bovenste 2 lagen van de huid ingebracht. Gemiddeld blijven de wenkbrauwen 12 tot 18 maanden mooi. De fijne haartjes beginnen dan te verdwijnen, maar de vorm is nog goed te zien. Soms blijven de pigmenten ook langer zichtbaar. Hoe lang het pigment blijft zitten, is onder meer afhankelijk van het huidtype. Bij een extreem vette huid kan het resultaat minder lang mooi blijven. In dat geval is het advies om binnen een jaar een touch-upbehandeling te ondergaan.

  Over Ceren Güzel Beauty
  Eigenares Ceren Güzel van Ceren Güzel Beauty: ‘Mijn beautysalon staat voor persoonlijke aandacht, uiterste zorg voor hygiëne, kwaliteit voor betaalbare prijzen en vakkundig en onderbouwd advies. Klanttevredenheid staat bij mij hoog in het vaandel!’

  Behandelingen bij Ceren Güzel Beauty
  – wenkbrauwbehandelingen
  – PhiBrows microblading
  – Pigment Wiper
  – wimperextensions
  – waxbehandelingen
  – gezichtsbehandelingen
  – make-up
  – tanden bleken

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply