Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Jouw wens is mijn opdracht
  Rate this post

  Al sinds de start van mijn fotografiebedrijf kijk ik vooral in mijn eigen richting. Ik kijk niet naar de markt; niet naar wat mijn collega’s doen. Ik doe waar ik goed in ben, door mezelf te zijn, echt en oprecht, op mijn manier.

  Mijn grootste passie ligt in de huwelijksfotografie: trouw­r­eportages. Hierbij kan ik veel van mijn creativiteit kwijt, mede door de albums die ik zelf met de hand, één voor één, een persoonlijk karakter geef. Geen album is hetzelfde, en ik ben blij wanneer mijn klanten blij zijn.
  Daarnaast heb ik een grote voorkeur voor het fotograferen van baby’s en kinderen. Denk aan newborn-fotoshoots en ‘cake smash shoots’, maar ook de ‘gewone’ studioshoot. Kinderen zijn zo heerlijk spontaan, ongedwongen en vol humor. Ze krijgen bij mij in de studio alle vrijheid; niks moet en (bijna) alles mag. En dat geeft het perfecte resultaat.

  Schoolfotografie
  Toch blijft het voor mij niet alleen bij trouwreportages en portretfotografie. Naast deze twee geweldige vormen van fotografie heb ik mij sinds 2010 verdiept in de school­fotografie. Die is en blijft sterk in ontwikkeling. Het bestellen van de schoolfoto’s wordt, nog steeds, gemakkelijker, ­klant­vriendelijker en milieubewuster, mede door mijn
  eigen moderne webshop.

  Overige fotografie
  Om nog meer kennis en ervaring op te doen, heb ik mijn werkgebied door de jaren heen uitgebreid met semi­professionele productfotografie, woningfotografie, ­concerten, beurzen en overige evenementen. Maar ook
  de nieuwste trends blijven bij mij niet achter.

  Ook voor trouw- en geboortekaarten en alle overige ­uitnodigingen met een persoonlijk karakter ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn creativiteit laat ik hierin volledig los en hierin is jouw wens mijn opdracht.

  12 jaar
  In december van dit jaar bestaat mijn bedrijf alweer 12 jaar, en daar ben ik zó vreselijk trots op… De woorden ‘opgeven’ en ‘stoppen’ komen niet voor in mijn vocabulaire. Ik ga door tot mijn enthousiasme op is!

  Heb ik met de bovenstaande informatie jouw interesse
  gewekt? Informeer gerust naar wat ik op fotografisch
  gebied voor jou zou kunnen betekenen. Tot gauw!
  De koffie, thee en limonade staan klaar.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply