Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Jouw zelf in ontwikkeling

  ‘Persoonlijke ontwikkeling’: wat is dat precies? Heel vaak gaat het over groei en vooruitgang van talenten en vaardigheden. Zodra een baby wordt geboren, ligt het groeiboekje al klaar waarin nauwkeurig wordt opgetekend wat het kind zoal heeft bijgeleerd. Ouders, leerkrachten, familie, vriendjes, de natuur, religie, onze cultuur: die dragen allemaal hun steentje bij om deze ontwikkeling mogelijk te maken. Het is een proces van aanleren, bijleren en afleren.

  Life Coach Marit van Dijk ziet in haar praktijk dat het in het leven niet alleen draait om vaardigheden en talenten. In het leven gaat het niet alleen om ‘doen’. Het gaat ook om ‘zijn’. Hoe ga je jouw talenten en vaardigheden inzetten voor de maatschappij en voor jezelf? Hoe hanteer je boosheid, hoe verwerk je verdriet, hoe zet je pijn om in constructieve energie?
  Er heerst momenteel veel boosheid en onvrede in de mens. Niet alleen in ons land, maar in een groot deel van de wereld. Die boosheid en onvrede kunnen getransformeerd worden, maar dan moet de mens wel bereid zijn om naar binnen te kijken.
  Zelfontwikkeling is geen luxe, maar een noodzaak. We kunnen niet zonder. Op het gebied van talenten en vaardigheden om dingen tot stand te brengen en te streven naar vooruitgang. En op het gebied van zelf-bewustzijn om vrede en rust te creëren.
  Ben jij op zoek naar innerlijke balans, rust en vrede? Marit van Dijk nodigt je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply