Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Jouw zelfgenezend vermogen

  Als je kampt met fysieke klachten of ziekte, dan kan dit je flink wanhopig maken. Medicatie kan dan wel helpen, maar het lost het probleem in veel gevallen niet echt op. Wist je dat je zelf veel meer kunt doen om jouw gezondheid en levenskwaliteit te verbeteren? Het is mogelijk om je immuunsysteem te versterken en jouw zelfgenezende vermogens aan te spreken!

  Sandra Valk weet uit eigen ervaring hoeveel impact een ziekte op je leven kan hebben. Zij is geboren met astma, eczeem en allergieën, en later kreeg zij bijnierproblemen en fibromyalgieachtige klachten. Een groot deel van haar leven heeft zij in ziekenhuizen doorgebracht. De vraag ‘Hoe kan ik genezen?’ heeft bij haar altijd centraal gestaan.
  Op een gegeven moment is Sandra allerlei opleidingen gaan volgen op het gebied van meditatie, energiewerk en intuïtieve ontwikkeling, en later is zij aan de slag gegaan met alternatieve therapieën en bewustzijnsontwikkeling. Het leven van Sandra is sindsdien rigoureus veranderd. Sandra: ‘Ik kan niet zeggen dat het gemakkelijk is geweest, maar het gevoel van blijdschap is des te groter nu ik zo goed als genezen ben. Ik zie het als mijn missie om nu anderen te ondersteunen in hun genezingsproces.’

  Energetische zelfhelingtherapie
  Sandra heeft een eigen manier van werken ontwikkeld, die zij ‘energetische zelfhelingtherapie’ noemt. De therapie bestaat uit een combinatie van bewustzijnscoaching, healing, reading en therapeutische technieken zoals regressie, innerlijk-kindwerk en begeleiding bij zelfgenezing. In haar praktijk begeleidt Sandra dagelijks mensen met emotionele en fysieke klachten en aandoeningen. Sandra: ‘Samen werken we toe naar balans op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. ’

  3 pijlers
  De therapie is gebaseerd op alle door Sandra opgedane kennis en ervaringen van de afgelopen 15 jaar. Wat noodzakelijk is voor genezing, kun je terugbrengen tot 3 pijlers:
  1. Het is van belang dat je op alle vlakken van je leven in balans komt.
  2. Bij ziekte of klachten is er meestal sprake van een onderliggende emotionele oorzaak. Het alsnog uiten en ontladen van opgeslagen emoties is essentieel.
  3. Het is van belang dat je jouw aandacht leert richten op datgene wat je wenst.

  Zelfgenezend vermogen
  Meditatie, mindfulness, visualisatie en oefeningen in positief denken spelen een grote rol in de sessies van Sandra. Wanneer je denken en lichaam tot rust komen en jij gaat je steeds fijner voelen, dan heeft dit niet alleen een positieve invloed op je gevoelsleven, maar ook op je stofwisseling, je hormoonhuishouding, je hart, je bloeddruk, je zenuwstelsel, je huid en ga zo maar door. ‘Klachten verminderen en mensen voelen zich gelukkiger, en daar doen we het voor’, lacht Sandra.

  Ondernemers in Centrum Sensibel
  Voor mensen met fysieke klachten en aandoeningen behoort een programma op maat tot de mogelijkheden. In het centrum werken meerdere ondernemers. Naast de trajecten van Sandra kun je er onder andere terecht voor fysiotherapie, personal training, orthomoleculair voedingsadvies, ademcoaching en groepstrainingen voor bewustwording en eigen proces.

  Wil jij liever zelf opgeleid worden tot energetisch zelfhelingtherapeut? Dat kan in een 2-jarige beroepsopleiding.

  Open dag op 22 augustus
  Benieuwd? Ga naar de open dag op zaterdag 22 augustus! Je kunt de hele dag bij het centrum terecht voor gratis mini-behandelingen en proeflessen. Kijk voor meer informatie op de website onder ‘Open dagen’.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply