fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De juiste balans voor jouw leven

  Gezond leven begint bij het vinden van de juiste balans: balans in sport en beweging, in je voedingspatroon en in het omgaan met stress.

  De mate van balans in jouw levensstijl uit zich in diverse lichamelijke verschijnselen. Die verschijnselen zijn meetbaar via de EnergyControl Methode bij de praktijk Vitaal en in Balans. Zo zegt de hartslagvariabiliteit (HRV), die zowel in rust als bij inspanning gemeten wordt, veel over jouw fitheid en gezondheid. Aan de hand van allerlei variabelen, zoals je ademfrequentie, kan Vitaal en in Balans voor jou schema’s opstellen om jouw fitheid en gezondheid te verbeteren. Je kunt met deze schema’s gericht gaan trainen én rusten om jouw doelen te bereiken, zoals een structurele conditieverbetering, het lopen van een marathon of afvallen. De EnergyControl Methode is niet alleen bedoeld voor sporters, maar ook voor mensen met chronische vermoeidheid (ME of CVS), fibromyalgie (weke-delen-reuma), burn-out en andere vermoeidheidsproblemen en -ziekten.
  Met de EnergyControl Methode ga je op zoek naar de juiste balans voor jouw gezondheid!

  Inspiratieavond op 25 september
  Wil je een paar kilo kwijtraken, maar weet je niet goed hoe? Kun je maar moeilijk tijd vrijmaken voor bewegen? Heb je het druk en last van stress, maar weet je niet goed hoe je tot ontspanning kunt komen? Ga dan naar de inspiratieavond over voeding, beweging en ontspanning op maandag 25 september. Kom in gemakkelijk zittende kleding, want je mag ook zelf even aan de slag! Meld je van te voren aan.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply