Rate this post
 • De juiste opvang voor jouw kind
  Rate this post

  De keuze om jouw kind naar een kinderdagverblijf of naar een BSO te brengen is een belangrijke beslissing. Het is dus goed om je te oriënteren op de juiste opvang voor jouw kind.

  Kinderopvang Mundo biedt al meer dan 40 jaar de leukste kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar in Schiedam, Rotterdam, Spijkenisse, Ridderkerk, Barendrecht en Vlaardingen. Mundo heeft kinderdagverblijflocaties met dag­opvang en speciale mogelijkheden voor peuters. Daarnaast zijn er locaties voor buitenschoolse opvang. Mundo heeft met veel scholen goede samenwerkingsverbanden.

  Plezier maken, buiten spelen, bijzondere activiteiten ondernemen, de natuur beleven, de wereld ontdekken: dat doen kinderen bij ons. Bovendien bieden we diverse soorten service die het ouders, opa’s en oma’s gemakkelijker maken. Kinderopvang Mundo zorgt ervoor dat je met een gerust hart naar je werk kunt en dat jouw kind een heel leuke en fijne dag heeft. Ieder kind wordt gezien en wordt gestimuleerd in zijn of haar ontwikkeling bij ons.

  Aanbod op maat
  Bij ons werken alleen gediplomeerde medewerkers, en wij zorgen ervoor dat we zo goed mogelijk met jou en je gezin meedenken. In ons aanbod zijn we zo flexibel mogelijk. Als je hierin niet vindt wat je zoekt, maken we graag een aanbod op maat. Ons servicebureau heeft ruime openings­tijden, maar je kunt ook op een aantal doordeweekse avonden bij ons terecht om opvangzaken te regelen. We hebben op de opvanglocaties iedere ochtend lekkere verse koffie en een broodje voor je klaarstaan, en je kunt ook je pakketjes bij ons laten afleveren. We breiden deze extra diensten regelmatig uit, om op deze manier jou en jouw gezin zo goed mogelijk te ondersteunen.

  Wil je meer weten over onze opvang? Maak dan een afspraak op de locatie van je voorkeur of neem contact op met onze afdeling Ouder & Kind Services. We nemen graag de tijd om je meer te vertellen en te laten zien.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply