Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De juiste opvang bij jouw nieuwe start
  Rate this post

  Er komt wellicht een moment dat je als moeder weer wilt gaan werken, nadat je in de afgelopen tijd druk bezig bent geweest met het zorgen voor je kind. Dan is het zaak om een goede kinderopvang te kiezen.

  Waar moet je op letten bij het zoeken van de juiste kinderopvang voor jou en je kindje? Let allereerst op de sfeer: zijn de kinderen blij? Hoe gaan de leidsters om met bijvoorbeeld ruziënde kinderen?
  Bij Pimmetje kunnen kinderen lekker spelen, waarbij ze tegelijk sociale vaardigheden oefenen. Ook gaan ze geregeld naar buiten, waar ze allerlei activiteiten kunnen doen. Vanaf de babytijd tot aan de 4-jarige leeftijd zitten de kinderen in dezelfde groep en hebben ze altijd dezelfde leidsters. Ook de kwaliteit van de opvang is belangrijk. Dat ligt voor de hand, maar kwaliteit is niet vanzelfsprekend. Pimmetje is HKZ-gecertificeerd, wat aangeeft dat de opvang allerlei kwaliteitsaspecten op orde heeft. Let er ook op dat de opvang flexibel omgaat met opvangtijden, zodat die aansluit bij jouw wensen en jouw werktijden. Naast dagopvang biedt Pimmetje ook naschoolse opvang aan voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar uit verschillende scholen in Leiden en Oegstgeest. Omdat beide kleinschalig zijn, gaan de kinderen bij Pimmetje niet op in de grote massa. Het maken van een nieuwe start op de arbeidsmarkt is vaak al lastig genoeg, en dan is het belangrijk dat je je kind met een gerust hart kunt toevertrouwen aan een kinderopvang.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply