Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De juiste zorg voor jouw voeten

  Als je diabetespatiënt bent, heeft de ziekte ook invloed op je voeten. Je voeten hebben dan ook extra aandacht nodig, omdat er complicaties kunnen optreden.

  Een medisch pedicure met de specialisatie ‘Diabetische voet’ heeft alle kennis in huis voor het behandelen van deze ‘risicovoet’.
  Voor een vakkundige voetenbehandeling is het voor de medisch pedicure belangrijk om je medische voorgeschiedenis te weten. Dan kan de specialist eventuele klachten aanpakken en narigheid voorkomen. De medisch pedicure werkt volgens vastgestelde richtlijnen, waarvan de kwaliteitsborging vastligt in het KwaliteitsRegister voor Pedicures. Ook weet de specialist wanneer de cliënt moet worden doorgestuurd naar een (behandelend) arts.
  Medisch pedicure Mirjam Venema werkt met de modernste apparatuur en voldoet aan alle eisen rond hygiëne. Behandelingen van risicovoeten worden vergoed door de zorgverzekeraar.
  Natuurlijk kun je ook bij Mirjam langsgaan als je geen diabetes hebt. Je kunt bij haar terecht voor allerlei behandelingen aan de voeten, zoals voor verzorging van de nagelriemen en het knippen van je nagels. Je kunt verder ingroeiende teennagels, eelt en kloven aan de hiel laten behandelen. Kom gerust eens bij ons langs, voor advies en/of behandeling. Venema Podologiecentrum is aangesloten bij ProVoet.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply