fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De juiste zorg voor jouw voeten

  Als je reuma- of diabetespatiënt bent, heeft de ziekte ook invloed op je voeten. Je voeten hebben dan ook extra aandacht nodig, omdat er complicaties kunnen optreden.

  Een medisch pedicure met de specialisaties ‘Reumatische voet’ en ‘Diabetische voet’ heeft alle kennis in huis voor het behandelen van deze ‘risicovoeten’, waaronder ook
  onder andere spastische en verwaarloosde voeten vallen.
  Voor een vakkundige voetenbehandeling is het voor de medisch pedicure belangrijk om je medische voorgeschiedenis te weten. Dan kan de specialist eventuele klachten aanpakken en narigheid voorkomen. De medisch pedicure werkt volgens vastgestelde richtlijnen,
  waarvan de kwaliteitsborging vastligt in het KwaliteitsRegister voor Pedicures. Ook weet de specialist wanneer de cliënt moet worden doorgestuurd naar een (behandelend) arts.
  Medisch pedicure Rukaiya werkt met de ­modernste apparatuur en voldoet aan
  alle eisen rond hygiëne.
  Comfy Feet is aangesloten bij de branche­organisatie ProVoet. Behandelingen van risicovoeten worden vergoed door de zorg­verzekeraar. Daarnaast kun je bij Pedicure­praktijk Comfy Feet terecht voor ‘normale’ pedicurebehandelingen, zoals het laten knippen van je nagels, het laten behandelen van ingroeiende teennagels, het laten verwijderen van eelt of het laten behandelen van kloven aan de hiel. Ook kun je er terecht voor voetreflexologie. Hiermee kunnen allerlei klachten aangepakt worden, zoals stress- en burn-outklachten, buikpijn, migraine en slaapproblemen. Doordat Rukaiya bepaalde punten masseert, heft ze energieblokkades op, waardoor de energie weer vrij kan stromen en het lichaam zichzelf kan herstellen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply