Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De juiste zorg voor jouw voeten
  Rate this post

  Als je reuma- of diabetespatiënt bent, heeft de ziekte ook invloed op je ­voeten. Je voeten hebben dan ook extra aandacht nodig, omdat er complicaties ­kunnen optreden.

  Een medisch pedicure met de specialisaties ‘Reumatische voet’ en ‘Diabetische voet’ heeft alle kennis in huis voor het behandelen van deze ‘risicovoeten’, waaronder ook onder andere spastische en verwaarloosde voeten vallen.
  Voor een vakkundige voetenbehandeling is het voor de medisch pedicure belangrijk om je medische voorgeschiedenis te weten. Dan kan de specialist eventuele klachten aanpakken en narigheid voorkomen. De pedicures van Pedicure­praktijk Voornesteyn werken met de modernste apparatuur en voldoen aan alle eisen rond hygiëne. Je kunt ook bij de pedicure langsgaan als je geen reuma of diabetes hebt.
  De pedicure is er voor allerlei behandelingen aan je voeten, zoals het verzorgen van de nagelriemen, het behandelen van ingroeiende teennagels, het verwijderen van eelt of het behandelen van kloven aan de hiel. De pedicure heeft alle kennis in huis om klachten op te lossen en om narigheid te voorkomen. Ook voor andere voetklachten en voetafwijkingen kun je naar Pedicurepraktijk Voornesteyn. Voor het onderzoeken van de voet wordt gebruik gemaakt van een voetscan en een voetspiegel.
  De praktijk is aangesloten bij de branche­organisatie ProVoet. Behandelingen van risicovoeten worden vergoed door de zorg­verzekeraar. Je kunt bij Pedicurepraktijk Voornesteyn ook terecht voor comfortschoenen en voetreflexmassage. Zo’n massage is niet alleen ontspannend, maar kan verlichting geven bij klachten als maagklachten, obstipatie en psychische klachten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply