Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Just do it!
  Rate this post

  Je kent het wel: de grammen sluipen eraan en voordat je het weet zijn het hele kilo’s. Op een gegeven moment zit je gewoon niet meer lekker in je vel. Je wilt weer lekker kunnen shoppen in alle winkels… Het wordt tijd om de knop om te zetten en ervoor te gaan: wég met dat overgewicht!

  Net als vele anderen die jou voor zijn gegaan kan ook jij een gezond gewicht bereiken. Blijven uitstellen is geen oplossing, jou gaat het óók lukken. Gun jezelf het beste in het leven. Je voelt je dan trots, gezond en fit. Heerlijk! Joske (foto rechts): ‘Ik had nooit durven dromen dat ik weer zo fit zou worden. Ik zit weer vol energie!’

  Hét geheim van succesvol afslanken
  PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een PowerSlim-voedingscoach en tevens hét geheim van succesvol afslanken. Je bereikt je streefgewicht en leert van je PowerSlim voedingscoach hoe je tot een evenwichtig voedingspatroon komt om ook op gewicht te blijven. Nicole van Schapendonk: ‘Zonder de steun van mijn coach Miranda had ik het gevecht tegen de stem in mijn hoofd niet gewonnen! Want de steun van een coach die je vertelt dat je het wél kan, had ik echt nodig. Miranda was en is die steun voor mij.’

  Hoe werkt het?
  Je gaat niet minder eten, maar anders eten! Met PowerSlim bereik jij je streefgewicht en een gezond voedingspatroon. Het programma is opgebouwd uit drie fasen met vijf tot zeven eetmomenten per dag, waarbij je overdag PowerSlim producten gebruikt en ‘s avonds gewoon vlees of vis met groenten kunt eten. PowerSlim is een koolhydraatarm en eiwitrijk dieet. Dit zorgt ervoor dat het lichaam zijn reserve brandstof, de vetreserves, gaat verbranden en dat de spiermassa behouden blijft. Met het behouden van je spiermassa krijg je een mooier silhouet en blijft je stofwisseling op peil. Dit is erg belangrijk om ook op de lange termijn op gewicht te blijven. Voordat je begint bespreken jij en je coach Miranda Caliari in een vrijblijvend gesprek wat je wensen en doelstellingen zijn. Na het eerste gesprek en een volledige lichaamsanalyse kom je wekelijks terug om te meten en te wegen. Daarnaast begeleidt en motiveert Miranda je bij het afvallen. Nicole: ‘Ik woog bijna 88 kilo en zit nu met mijn gewicht op 71 kilo. Ik voel me geweldig en een stuk fitter en ik ben nog niet eens op mijn streefgewicht.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply