Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Kaal zijn hoeft niet meer
  Rate this post

  Wanneer je een bepaalde gevoeligheid hebt ontwikkeld voor het hormoon testosteron, loop je het risico dat dit je haargroei beïnvloedt. Op je hoofdhuid worden de haren kleiner en dunner en er kunnen zelfs dunne plekken of kaalheid optreden. Dit is bij mannen een vaak voorkomend fenomeen, maar je ziet het ook bij vrouwen. Dit kan zorgen voor schaamte. Met scalppigmentatie kun je de dunnere plekken met stoppeltjes laten opvullen in dezelfde kleur als de rest van het haar.

  Bij scalppigmentatie worden kleine puntjes pigment vlak onder de huid aangebracht. Het lijken net stekeltjes en is zó natuurgetrouw, dat je de puntjes nauwelijks van de echte haartjes kunt onderscheiden. De pigmenten zijn overigens anders van samenstelling dan die voor permanente make-up gebruikt worden. Ze vervagen namelijk niet of nauwelijks na het genezingsproces.
  Niemand kan zien dat de plek is gepigmenteerd. Het is vaak zo dat mensen met een hand over je hoofd moeten strijken voordat ze erachter komen dat je je haar niet hebt afgeschoren maar dat je hoofd is gepigmenteerd.

  Geen nabehandeling nodig
  De pigmentatie wordt in enkele sessies aangebracht. Tussen de sessies zit steeds een genezingstijd van ongeveer een maand. Als je klaar bent met de behandeling, hoef je later niet meer naar de salon terug te gaan voor een nabehandeling, omdat de kleur niet vervaagt, wat wel het geval is met ‘gewone’ permanente make-up.
  Wanneer je op een gegeven moment toch af willen van de pigmenten, dan kun je ze door middel van laser laten verwijderen.

  Scalppigmentatie is er voor iedereen: mannen en vrouwen, jongeren en ouderen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply