Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Kan jouw huid tegen een stootje?
  Rate this post

  Je huid goed reinigen, verzorgen met een voedende crème en beschermen tegen de zon is een dagelijks ritueel. Voor je gevoel doe je er alles aan om je huid gezond en stralend te houden. Toch kan je huid soms wel een extra oppepper gebruiken. Per slot van rekening wordt je huid ook een dagje ouder!

  Elke dag verliest je huid duizenden dode huidcellen, zonder dat je het doorhebt. Maar ook blijft er een deel achter op je gezicht. Hierdoor kan de huid te maken krijgen met grove poriën, een futloze uitstraling en allerlei oneffenheden, waartegen de huid zich minder goed kan weren.

  Schade oplopen
  Je kunt deze huidcellen losmaken door een scrub te gebruiken. Dit moet wel met zachte rotaties gebeuren, anders kan de huid beschadigd raken. Microdermabrasie is dan een goede uitkomst. Tijdens de behandeling polijsten fijne kristaldeeltjes de huid. Deze micro-kristallen zorgen ervoor dat de dode huidcellenlaag wordt verwijderd, zonder de huid verder te beschadigen. Dit doet geen pijn en heeft zelfs een ontspannend effect.

  Een stevigere huid
  De behandeling stimuleert de doorbloeding en aanmaak van collageen en elastinevezels, waardoor de huid er steviger uit gaat zien. Het voordeel van microdermabrasie is dat het snel én effectief is, je ziet direct verbetering. Wil je genieten van een blijvend resultaat, dan wordt een kuurbehandeling aanbevolen. In vijf tot tien behandelingen is de optimale werking bereikt.

  Onzuiverheden verwijderen
  Ook wanneer je last hebt van een onzuivere huid, kan microdermabrasie het herstel van je huid bevorderen. Voedingsstoffen kunnen hierdoor beter worden opgenomen. Of je nu last hebt van een grove of futloze huid door stress, of de eerste tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes minder zichtbaar wilt maken: met microdermabrasie krijg je weer een frisse, jeugdige uitstraling. Oppervlakkige huidschade, zoals pigmentvlekken en acne-littekens, vervagen en maken plaats voor een egalere, gladde en mooie huid. Bij acne-littekens kom je in aanmerking voor een vergoeding vanuit je aanvullende zorgverzekering. Raadpleeg hiervoor jouw polisvoorwaarden.

  Geschikte huidtypes
  Microdermabrasie is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige huid. Heb je veel moedervlekken, een koortslip, last van een huidaandoening als eczeem, acne of rosacea, of heb je een zonverbrande huid, dan is een andere peelingbehandeling meestal beter geschikt. Het wordt afgeraden om na de behandeling te gaan zonnen, zwemmen of een sauna te bezoeken.

  Andere behandelingen
  Bij Gabriella Cosmetics & Beauty Care kun je ook terecht voor een groot scala andere behandelingen. Een greep uit de mogelijkheden:
  – Mesotherapie
  – Peelings
  – Microneedling
  – Laserontharing
  – Botoxbehandelingen

  Voor uitgebreide en kwalitatief hoogwaardige beautybehandelingen staan de experts van Gabriella Cosmetics & Beauty Care graag voor je klaar. Gabriella: ‘Omdat we gepassioneerd zijn over ons vak, doen we altijd ons uiterste best voorop te blijven lopen. Dat betekent expertise in de verschillende therapieën en behandelingen, en het gebruiken van innovatieve technieken.’ Of je nu last hebt van een huidprobleem, een verwenbehandeling zoekt of huidveroudering wilt aanpakken, het team heet je van harte welkom!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply