Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Kanker? Houd je lichaam in optimale conditie

  Borstkanker. Één op de zeven vrouwen treft het. Ook in mijn praktijk komen vrouwen met borstkanker. Naast de reguliere behandeling, ondersteun ik vrouwen in dit proces door het lichaam in optimale conditie te houden. Door het gericht inzetten van voedingssupplementen zijn de bijwerkingen een stuk minder. Ze kunnen hun werk blijven doen en hebben nauwelijks last van misselijkheid, vermoeidheid en andere klachten die zich voordoen tijdens de chemo en bestraling.

  Ook als ze last krijgen van neuropathie zet ik daarvoor meteen een voedingssupplement in die de tintelingen en pijnen verminderen of stoppen. Daarnaast is er na alle behandelingen minder restschade. Van belang is dat de Nervus Vagus goed blijft functioneren. Met osteopatische technieken kan ik dit herstellen. Het belang hiervan is onlangs aangetoond door wetenschappelijk onderzoek. Door veel bij- en nascholingen te volgen en veel eigen studie heb ik meer kennis verworven over dit onderwerp. Al blijft het voor elke vrouw maatwerk. Elke vrouw heeft een eigen supplementenadvies.

  Het advies wordt gedurende de behandelingen steeds aangepast naar de behoefte van het lichaam. Zoals een cliënt onlangs zei: ‘Je hoeft je dus niet ellendig te voelen, het kan echt anders.’ Tijdens haar chemo ziet ze zoveel andere vrouwen die echt heel ziek zijn gedurende hun behandelingen en dagen nodig hebben na de chemo om zich weer wat beter te voelen. Ze ervaart nu zelf dat het door gebruik van voedingssupplementen heel anders kan zijn. Hoe eerder gestart wordt met deze ondersteuning hoe beter het lichaam blijft functioneren.

  – Rita Paauw

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply