Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Kankerbehandeling met homeopathie 10 keer beter
  Rate this post

  Helaas krijgen velen van ons te maken met kanker. Het is een zeer veel en steeds meer voorkomende ziekte. In Nederland en andere westerse landen bestaat de behandeling vooral uit operaties, chemotherapie en/of bestraling. Ik hoef je niet uit te leggen dat er, naast de voordelen, ook de nodige nadelen kleven aan deze behandelwijzen. De behandeling is vaak zeer ziekmakend, pijnlijk en/of vermoeiend, en dan hebben we het nog niet over alle psychische en emotionele gevolgen die de diagnose en de behandeling met zich meebrengen.

  Uit onderzoeken, uitgevoerd door de Medische Universiteit van Wenen, blijkt dat mensen die tijdens hun behandeling kiezen voor homeo­pathie, vooral op de vermoeidheid, pijn en eetlust enorme verbeteringen laten zien. Dit wetenschappelijke onderzoek werd uitgevoerd onder 410 kankerpatiënten die behandeld werden met chemotherapie en bestraling. Deze mensen kregen individuele homeopathische remedies voorgeschreven en toonden significante verbeteringen in hun lichamelijke en mentale conditie. De onderzochte doelgroep had minder pijn- en vermoeidheidsklachten. Verder was er een opmerkelijke toename van de eetlust onder mensen die behandeld werden met chemotherapie. De eetlust was beter dan aan het begin van het wetenschappelijke onderzoek en in vergelijking met de controlegroep (die geen homeopathische remedies had gekregen). Deze verbeteringen varieerden tussen de 7 en 14 keer! De positieve resultaten toonden zich vaak al binnen 3 weken.
  Uiteraard zijn er veel meer onderzoeken bekend. Voor meer informatie verwijs ik graag naar www.banerjiprotocolsnederland.nl, www.vereniginghomeopathie.nl of mijn site.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply