Rate this post
 • Keizers Schuhe
  Rate this post

  Een van de eerste bedrijven die je ziet als je de grens bij Oeding overgaat, is Keizers Schuhe. Hier vind je een ruim assortiment comfortschoenen in verschillende breedtematen, wandel­schoenen, en zo vlak voor de winter een ruime keuze aan pantoffels.

  ‘Wij kiezen duidelijk voor comfortschoenen: schoenen waar je de hele dag goed op kunt lopen en die bijdragen aan een gezonde voet met een gezond voetklimaat. Een gezonde voet is ontzettend belangrijk, want dat is het fundament voor het hele lijf’, aldus Ursula Keizers. ‘Het grootste deel van onze schoenen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals leer, kurk en wol. De meeste hebben een wisselvoetbed, zodat er een eigen steunzool in kan.’ ‘Bequem und gesund’, zeggen ze in Duitsland’, vult André Keizers aan. Kortom: schoenen van hoge ­kwaliteit, die lekker zitten en waar je de hele dag goed op kunt lopen.

  Bij Keizers Schuhe krijg je een uitstekend persoonlijk advies, want geen twee voeten zijn hetzelfde. Ursula: ‘Wij zitten tientallen jaren in het vak en houden onze ­kennis op peil door het volgen van opleidingen en ­cursussen. We adviseren dan ook graag, goed en eerlijk!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply