Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • kersenfeest Driel 2015 groot succes
  Rate this post

  Ook dit jaar was het Kersenfeest in het dorp Driel een daverend succes.

  Het Kersenfeest wordt in Driel al sinds 1950 gevierd, en is in het leven geroepen door enkele vooraanstaanden uit Driel, om de toen noodlijdende verenigingen financieel te steunen. Door diverse Drielenaren werd er toen in een georganiseerde wielerronde gekoerst. Er werd tijdens de wielerronde entree geheven om winst te maken, en de toenmalige cafés droegen ook gelden bij.

  In de loop der jaren zijn de kersenfeesten een begrip geworden in het dorp en omstreken, met live-muziek, kermis, braderie, wielerronde en vele activiteiten voor jong en oud. Voorafgaand aan het kermisweekend wordt er een avondvierdaagse georganiseerd. Op vrijdagavond na het inhalen van de wandelaars worden de kersenkoningin en de hofdame bekendgemaakt.

  Dit jaar mocht HEM & HAAR kappers het kapsel van de kersenkoningin en haar hofdame stylen. Drie dagen lang hebben wij ervoor gezorgd dat de twee vrouwen er iedere dag weer anders en mooi uitzagen. Het opsteken is momenteel een ware trend in het modebeeld deze zomer. Nonchalante vlechten, knooptechnieken en opsteken met een beachlook-effect, zodat het ook voor jonge mensen leuk is om op te steken bij bijvoorbeeld een diploma uitreiking of eindejaarsfeestje.

  Kom gerust bij ons langs.
  Wij adviseren je graag!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply