Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Kerst? Knippen, kleuren en krullen!
  Rate this post

  ‘The most wonderful time of the year’ komt er weer aan en dan wil je er weer op je allerbest uitzien. Eindelijk een goed excuus om die speciale glitterjurk uit de kast te trekken, of die geweldige, foute kersttrui. En het maakt eigenlijk niet uit of je nou de deur uitgaat, of lekker thuis op de bank blijft zitten. Als je haar maar goed zit!

  Meer dan krullen…
  De haarstylisten bij No Limits in Hair hebben allemaal in de loop der jaren een specialisatie ontwikkeld op het gebied van het knippen en stijlen van krullen. Daarnaast hebben we een uitgebreide kennis op het gebied van kleuren. Onze kleurspecialiste Laura is inmiddels ook Curlsys specialiste!

  We willen allemaal een levendige haarkleur zonder daarbij ons haar te beschadigen. Daarvoor heeft Keune Haircosmetics de Bond Fusion ontwikkeld – een premium bond booster. Dit bijzondere product behandelt en verzorgt gekleurd haar intensief en biedt tot vijf keer langere verzorging van het haar dan met producten van andere haarcosmeticaleveranciers. Keune Bond Fusion beschermt niet alleen de interne structuur van het haar, maar verbetert ook het kleurresultaat. Als je nu via de QR-code een kleurafspraak maakt bij Laura, ontvang je een volledige Bond Fusion behandeling ter waarde van 35 euro cadeau (inclusief de Bond Fusion Phase 3).

  Kies voor een goede hoofdhuidverzorging
  Aan het einde van een lang jaar wil je misschien graag weten hoe je haar ervoor staat, zodat je op de juiste manier je haar weer kunt gaan verzorgen in het nieuwe jaar. Een zeer goed voornemen! Dan kun je altijd en scalp- en haaranalyse laten doen. Er wordt dan grondig gekeken naar de conditie van je haar en je hoofdhuid.
  Je hoofdhuid verdient namelijk net zo’n goede verzorging als je haar. In onze salon kunnen we je hoofdhuid weer in balans brengen met de peeling voor de hoofdhuid van Keune Haircosmetics.

  Trend alert: Curlsys
  Uren voor het kerstdiner al beginnen met het krullen van je haar… Helemaal niet nodig. Misschien heb je namelijk al een prachtige bos krullen van jezelf, zonder dat je het doorhebt, en is het enige wat je moet doen de juiste knipbeurt vinden. Met de Curlsys methode wordt je haar namelijk zo geknipt dat er twee keer zoveel volume en krul aan het haar kan worden gegeven. Hierdoor krult het beter en voelt het weer luchtig aan. Alle kapsters bij No Limits in Hair zijn inmiddels gespecialiseerd in deze kniptechniek. Wil je elke dag weer moeiteloos prachtige krullen? Dan is dit het zeker waard.

  Tip
  In de winter kan het weer je helaas behoorlijk tegenzitten. Wil je voorkomen dat je haar alle kanten op waait? Kies dan een grote haarclip waarmee je je haar omhoog kunt steken. Naast dat haarclips praktisch zijn en ze je haar minder beschadigen dan elastieken, zijn ze ook nog eens helemaal in de mode!

  Trick
  Heb je ook kleine haartjes die niet in je staart of knot passen? Spray dan een beetje haarlak op je borstel en kam kleine haren mee voor een strakke afwerking van je look.

  Wist je dat…
  … door te warm douchen je haarschubben open blijven staan en je haar daardoor sneller pluizig wordt? Probeer dus om, ondanks het koude weer, met kouder water te douchen. Dat is niet alleen goed voor het haar, maar ook voor je lichaam.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply