Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De keuze van Emma-Bo
  Rate this post

  Als benjamin hier in deze ‘snoepwinkel’ kan ik me soms weer helemaal kind voelen. Net zoals dat meisje dat hier net in de winkel was. Ze huppelde na ‘een geslaagde missie’, dik tevreden en oppervrolijk aan de hand van haar moeder de winkel uit.

  Het meisje was heel duidelijk toen ze hier een kwartiertje geleden kwam binnenlopen: ‘Die sokjes met dat hondje: waar hangen die?’ Met ‘dat hondje’ bedoelde ze het merk Bonnie Doon, dat als logo een hondje met een rood sjaaltje om heeft. De ruime keuze aan onze wand maakte het niet gemakkelijk voor haar om te kiezen. Maar uiteindelijk koos ze voor de huppelende konijntjes. Hoe leuk! Van dit soort momenten kan ik écht íntens genieten. Daar doe je het voor. Van klein tot groot: iedereen is voor ons een Koning of Koningin met een missie. Aan ons de taak om die missie zo leuk en goed mogelijk in te vullen. Love it!

  Zelf draag ik ook graag de sokken van Bonnie Doon, al sinds ik een klein meisje was, maar ook nu. Want Bonnie Doon heeft naast een kinder- en herenlijn ook een ontzettend leuke dameslijn, waarin, naast de basic effen sokken, de klassieke maar ook de moderne gekke prints en zelfs glitter (blijft mijn persoonlijke favoriet) in voorkomen. Wist je trouwens dat dit merk ook heel geschikt is voor diabetespatiënten? Het zijn namelijk sokken die een zachte boord hebben en géén voelbare naadjes hebben. De teennaad is namelijk ‘geketteld’, wat inhoudt dat de uiteinden van de sok in elkaar zijn geweven als een soort rits, die feilloos in elkaar overlopen. Dit verhoogt natuurlijk het draagcomfort voor elke drager van deze sokken, maar voor diabetespatiënten is dit extra belangrijk omdat randjes en naadjes drukplekken kunnen veroorzaken. Dit kunnen uiteindelijk wondjes worden en die genezen bij suikerpatiënten veel moeilijker. Reden genoeg om dat dus te voorkomen van top tot teen.

  Een ander merk dat ik ook vaak aan diabetespatiënten verkoop, is Falke. Oké, de kleuren en prints zijn niet zo uitbundig als die van Bonnie Doon, maar het zijn wel fantastische kwaliteitssokken. Klanten met suikerziekte raad ik altijd de Falke Sensitive Berlin of Falke Sensitive London aan. De Berlin is een katoen-wolcombinatie en de London bestaat voor 98% katoen. Falke heeft altijd links- en rechtssokken zodat de pasvorm optimaal is en eventuele drukpunten op de huid worden voorkomen. Ook hebben ze een relaxboord die niet knelt maar ook niet afzakt.

  En natuurlijk hebben we nog veel meer snoepjes van sokken. Voor kleine babyvoetjes tot en met mannenvoeten met maat 50. In alle kleuren, prints en maten. Comfort en fun: daar word je toch vrolijk van?

  Liefs, team Inge B by Emma-Bo

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply