Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De keuze van… Emma Bo
  Rate this post

  Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur: voorjaar! Met het zonnetje dat af en toe al verleidelijk doorbreekt zijn we stiekem al items in onze garderobe aan het verzamelen die we straks lekker aan kunnen bij de juiste temperaturen! Kom maar door met die heerlijk geurende voorjaarsdagen. Alles weer in bloei. Een nieuw begin.

  Dit voorjaar explodeert het van de kleuren in ­fashionland! En dan vooral felle neonkleuren. Van knalgeel tot knal­oranje. Uiteraard style je dan je sokken af op je outfit. Want sokken doen nou eenmaal meer dan je denkt. Sokken zijn sinds een aantal jaar een echte accessoire geworden. En accessoires mogen gezien worden!

  Vooral Burlington heeft dit seizoen een ijzersterke collectie waar wij gulzig van hebben ingekocht! Het klassieke ruitje heeft er nu diverse zusjes bij qua prints. Chaotische graffiti-tekeningen, kleurrijke ­Aztec prints en prachtige speelse 3D-effecten. Ook het glittertje in de sokken, waar wij al vanaf dag één in geloofden, is weer volop aanwezig; van het voorjaar zelfs in een sneakersokje. Leuk, een fijne sneaker met daarboven een ‘randje sprankeling’.

  Wat ook een echte trend wordt dit seizoen, zijn opengewerkte panty’s, kniekousen en sokjes. Het ultieme voorbeeld is een netpanty dragen onder je ripped jeans. Falke brengt de netpanty dit seizoen in heel veel kleurtjes. Kijk maar ‘ns op ­Instagram voor honderden voorbeelden! Edgy, ruig, sexy en stoer tegelijk. Stylish, shabby en comfortabel zijn de kernwoorden voor je garderobe dit voorjaar.

  Kwantiteit of kwaliteit?
  Steeds vaker zien we dat moeders hun dochters een mooie en goede panty gunnen en deze halen bij Inge B. Na een tijdje zien we dan de meiden die de panty’s cadeau hebben gekregen terug in de winkel en vertellen ze dat ze veel langer doen met onze panty’s dan met die uit een andere winkel, waarvan de panty’s goedkoper zijn door massaproductie. We horen dat ze met de goedkopere panty’s een dag doen, omdat er daarna al een ladder in zit, en dat ze de gekregen panty’s 5 keer kunnen dragen zonder dat deze kapot gaan. Reken dus zelf maar eens uit wat je kunt besparen door kwaliteitspanty’s te kopen van € 10,95 in plaats van de goedkopere panty’s van ongeveer € 3,-!

  Kom naar onze winkel voor nog meer leuke tips en verrassende inspiratie!

  Liefs, team Inge B by Emma-Bo

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply