Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Keuzes maken…
  Rate this post

  Vanaf het eerste moment dat je te horen krijgt dat je een chemokuur gaat krijgen, zul je een keuze moeten gaan maken of je een haarwerk gaat dragen of niet, omdat de kans groot is dat je je haar gaat verliezen.

  Deze beslissing moet je vrij snel maken, omdat het voor ons prettig is als je je eigen haarkleur en haarstijl nog hebt, zodat wij een haarwerk kunnen vinden dat zo dicht mogelijk in de buurt komt van je eigen haar. Je kunt ook een totaal andere kleur, lengte of haarstijl kiezen. Er zijn veel mogelijkheden. Wij hebben ook een ruim assortiment caps.

  Stralen
  Wij, Inge en Erika van La’Bell Design, dragen grote zorg om je hier zo goed mogelijk bij te adviseren. We zorgen ervoor dat je je zoveel mogelijk op je gemak zult voelen, waar wij alle tijd voor nemen. Het belangrijkste is dat je zelfverzekerd bij ons de deur uit gaat met een haarwerk dat bij jou past, en dat je laat stralen!
  Ben je, om wat voor reden dan ook, niet in staat om naar onze salon te komen, dan komen we naar jou…

  Afspraak
  La’Bell Design is aangesloten bij alle zorgverzekeraars. Wij werken uitsluitend op afspraak, zodat wij alle tijd voor je kunnen nemen. Deze afspraak is geheel vrijblijvend, net zoals ons stukje nazorg.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply