Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Kies voor 100% minerale make-up
  Rate this post

  Traditionele make-up bestaat vaak uit huidafsluitende stoffen, waardoor steeds vroeger en vaker allergieën ontstaan en de huid sneller veroudert, doordat de make-up de huid verstikt en de huid­stof­wisseling verstoort. In veel foundations worden minerale oliën gebruikt. Dat klinkt gezond, maar dat is het zeker niet. Deze oliën werken juist verstikking en een verstoorde huidstofwisseling in de hand.

  Mineralogie is anders. Het is een natuurlijke, 100% minerale make-up die je huid een prachtige, egale uitstraling geeft zonder dat je het voelt en ziet zitten. Mineralogie is gezonder doordat er geen parabenen, talk, kleur- en parfumstoffen in zitten. Het voorkomt daardoor vroeg­tijdige veroudering van de huid. Bovendien zijn de poederfoun­dations gebaseerd op titanium- en zinkoxide, en met name de laatste is een perfecte bescherming tegen zonnestralen. Deze foundations beschermen de huid met een SPF26, doordat ze op de huid een fysisch zonnefilter leggen en daardoor huidveroudering helpen voorkomen. Ook verfijnen ze de poriën, geven je een egalere, natuurlijker uitziende huid en veel minder kans op irritaties.

  Voor alle huidtypes
  Mineralogie is geschikt voor alle huidtypes, ook de gevoelige, acne- en rijpere huid doordat de mineralen versmelten met de huid en deze verzorgen, door de bijzondere formule van plantenextracten, plantaardige oliën en mineralen.

  Oogschaduw, blusher en lipstick
  Niet alleen de foundations zijn heel fijn om mee te werken. Ook alle andere producten zou ik niet meer in mijn visagiekoffer willen missen. De oogschaduwvarianten en blushers zijn heel mooi en goed gepigmenteerd, en de lipsticks zijn heel verzorgend en zacht voor de lippen. Je kunt zowel een subtiele dagmake-up aanbrengen als een intense avond make-up.

  Verwendag
  Ik werk zelf regelmatig als vrijwilliger voor een stichting die verwendagen voor kankerpatiënten organiseert, en op deze dagen neem ik altijd mijn make-up van Mineralogie mee. Ik ken de producten door en door en weet zeker dat ik hiermee altijd goed zit.

  Mineralogie wordt aanbevolen door huidtherapeuten, make-up artists en visagisten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply