Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Kies de juiste sportbeha

  Je wil graag weer met sporten beginnen, maar die oude, verwassen sportbeha kan echt niet meer! Maar welke kies je nu? Kom erachter welke sportbeha het beste bij jouw lichaamstype en lievelingssport past!

  Nieuwe sportbeha’s van Prima Donna
  Vind je Prima Donna een fijn merk? Goed nieuws! Het lingeriemerk heeft nieuwe sportbeha’s in de collectie. Deze kun je op verschillende manieren dragen: je kunt de bandjes kruisen of recht doen. De beha’s zijn te verkrijgen in cup D tot en met G.

  Merken bij Scholma Lingerie:
  – Prima Donna
  – Chantelle
  – Freya
  – Rosa Faia
  – Amoena

  Welke sportbeha hoort bij welke sport?
  Je staat er misschien niet bij stil, maar welke ondersteuning je nodig hebt, verschilt per sport. Welke beha jij het beste kunt kiezen, lees je hier:
  – Je hebt maximale ondersteuning nodig bij extreme sporten zoals fitness, bootcamp of crossfit. Kies een beha die extreme ondersteuning biedt; niet alleen voor je borsten, maar ook voor je rug. Een voorgevormde sportbeha van een sterke stof en met stevige bandjes is ideaal.
  – Veel ondersteuning heb je nodig als je een sport beoefent waarbij je veel moet bewegen en rennen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld hockey, voetbal of joggen. Ga dan voor een sportbeha die niet voorgevormd is en geen beugel heeft.
  – Je hebt weinig ondersteuning nodig als je een ‘low impact’ sport beoefent, zoals yoga of pilates. Hierbij past een sportbeha van een lichte stof, zonder voorvorming of beugel.

  Tips!
  – Het liefst test je je nieuwe sportbeha eerst voordat je kunt besluiten of je hem houdt, maar dat werkt helaas niet zo. Test daarom in het pashokje hoe de sportbeha meebeweegt. Spring een keer, draai opzij en gooi je handen in de lucht. Op die manier kun je al voor een groot deel ondervinden of dit de juiste beha voor jou is.
  – Een sportbeha hoort wat strakker te zitten dan een gewone beha, maar niet te strak. Een goede regel om te hanteren is dat je de band ongeveer 2 centimeter van je af moet kunnen trekken. Lukt dat niet? Dan zit de beha te strak. Kun je nog veel ruimte maken? Ga dan voor een maat kleiner.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply