Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Kies voor kwaliteit bij permanente make-up
  Rate this post

  Als vrouw heb je het doorgaans druk en wil je er graag verzorgd uitzien. Permanente make-up is hierbij de perfecte oplossing. Het oogt natuurlijk, loopt niet uit en bespaart je tijd in je dagelijkse routine. De wereld van de permanente make-up is continu in ontwikkeling, waardoor de resultaten steeds mooier en professioneler worden. 

  Met permanente make-up kun je bijvoorbeeld je lipvorm aanpassen of kiezen voor het inkleuren van je lippen. Je hoeft dan geen lipstick meer aan te brengen en je lippen zien er altijd mooi gekleurd uit. Kale stukjes in je wenkbrauwen kun je vakkundig laten opvullen of je kiest voor een permanent lijntje op je onderste of bovenste oogrand, waarmee je een verzorgde look krijgt. Er bestaan talloze kleuren, dus is er altijd wel een kleur die bij de tint van jouw huid, haar en ogen past. Kortom: permanente make-up biedt vele mogelijkheden om er altijd goed uit te zien, dag en nacht!

  Het kan ook anders
  Toch verwelkomt Karin Gerdes in haar schoonheidssalon in Haaksbergen helaas nog geregeld klanten die permanente make-up hebben laten zetten, maar niet tevreden zijn over de vorm of over verloop van de kleur. De vorm past bijvoorbeeld niet bij de gezichtsvorm of oogt onnatuurlijk. ‘Dat gaat mij aan het hart en deze klanten wil ik graag helpen. Uiteraard kan ik kiezen voor een andere zetting, maar vanaf nu kan het ook anders.’

  Veilig en effectief verwijderen
  Voor klanten die de wens hebben om hun oude zetting onder de loep te nemen, biedt Karin een nieuwe oplossing: ‘Onlangs heb ik de masterclass bijgewoond van Linda Paradis in het Hilton Hotel in Rotterdam voor de techniek ‘Tattoo Remoov’. Hiermee kan ik op een zeer veilige en effectieve manier permanente make-up verwijderen, zonder laser, littekens, zuren of zouten. Vervolgens kan ik op de juiste wijze nieuwe permanente make-up aanbrengen. Ik gebruik in de salon de pigmenten van NPM Rotterdam. Dit zijn prachtige pigmenten die vol van kleur zijn, en je loopt geen risico op ongewenste verkleuringen na verloop van tijd.’

  Elk huidtype vraagt een andere aanpak met permanente make-up. Het is echt maatwerk. Kies daarom altijd voor een geregistreerde salon met een vergunning van de GGD en gedegen kennis en ervaring.

  Over Schoonheidssalon Karin Gerdes
  Naast permanente make-up kun je bij schoonheidssalon Karin Gerdes ook terecht voor elektrische epilatie en uitgebreide huidverzorging.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply