Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Kies ongegeneerd voor jezelf!
  Rate this post

  In Nederland heerst nog de moraal van ‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’. Ja daag, normaal? Gek? Wat is dat dan? Wie bepaalt dat dan? De maatschappij? Wat wil jíj?

  Ik denk dat de wereld een betere plaats wordt als iedereen ongegeneerd voor zichzelf kiest, zonder er rekening mee te houden wat een ander ervan vindt of denkt, of dat je doet wat hoort. Leef volgens jouw norm! Dat begint bij leren houden van alles aan jou wat je mooi en lastig vindt.

  Maak keuzes vanuit liefde in plaats vanuit angst en veiligheid. Ga voor wat je echt wilt. Vertrouw erop dat jij echt mag doen wat jij wilt vanuit je hart. Ik weet ook dat dat behoorlijk lastig kan zijn. Een kritische stem kan jou bijvoorbeeld ervan weerhouden om iets nieuws te gaan doen of het helemaal anders te doen. Daarom besteed ik in mijn coachingstrajecten veel aandacht aan het leren kennen en temmen van die stem.

  Stel jezelf telkens de vragen ‘Waar word ik blij van? Als alles mogelijk was, wat zou ik dan nu gaan doen?’ Schrijf het op. Droom. Maak een moodbord. Doe vooral wat werkt voor jou. Je zult ervan verbaasd staan wat er op je pad komt als je gaat doen wat je echt wilt.
  Ik kan je, als creative intuïtief life coach, in een traject van 6 sessies daarbij helpen, waardoor je ongegeneerd voor jezelf kunt kiezen.
  Wil je alvast aan de slag met je kritische stem, dan nodig ik je uit om mee te doen met de gratis 10-daagse ‘Tem je Kritische Stem’ van 1 tot 10 juli. Instromen kan tot woensdag 5 juli.

  Meer informatie: www.momenttanja/nl/gratis.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply