Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Kies jij ook voor GELUK?
  Rate this post

  Wanneer het nieuwe jaar voor de deur staat, is het tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar. Die onzichtbare ‘bezem’ uit de kast halen. Jezelf de vraag stellen: ‘wat wil ik in dit leven?’ Dingen wegstrepen die je niet gelukkig maken. Echt kiezen voor jouw geluk en gáán voor die nieuwe start.

  Is jouw relatie nog spannend en elastisch, of merk je dat de eerste zichtbare sleur om de hoek komt kijken? Als je bijvoorbeeld merkt dat jouw partner de zogenaamde ‘hobbel in de weg’ is, kun je ervoor kiezen om hier iets aan te doen. Soms kom je er alleen of zelfs samen niet uit, en heb je nét dat stukje professionele hulp en advies nodig. Herken je dit en wil jij kiezen voor jouw geluk en een gelukkige relatie? Heb je weleens aan persoonlijke holistische ontwikkelingstherapie gedacht? Deze vorm van therapie helpt je om een inzicht te krijgen in jouw specifieke (relatie)problemen.
  Saskia van der Vlist is onder andere gespecialiseerd in relatietherapie, en samen met jou brengt zij jouw verlangens én behoeften in kaart. Het uiteindelijke doel van deze therapie is om je te helpen om jouw unieke pad naar zelfliefde te volgen, waardoor jij in harmonie met jezelf én anderen kunt leven.
  Deze vorm van therapie richt zich op de ontwikkeling van de individu én het paar via bewustwording met behulp van verscheidene therapievormen. Ze begeleidt stellen met (open)relatieproblemen, mensen die behoefte hebben aan advies tijdens een echtscheiding, maar ook stellen met seksuele problemen. Kies jij voor jouw geluk en wil jij starten met deze schone lei in het nieuwe jaar?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply