Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Kies voor een unieke begeleiding
  Rate this post

  In elk magazine of reclame op tv kom je ze wel ­tegen: beelden van vrouwen met een perfect ­lichaam, liggend aan de rand van het zwembad of op een hagelwit strand, slechts gehuld in een minuscule bikini en prachtig gebruind door de zon.

  Daar kun jij alleen maar van dromen. Nou ja, dat zwembad of strand is voor jou misschien nog wel te realiseren en je kunt ook best een bikini aandoen. Maar dat perfecte lichaam, daar lijk jij alleen maar van te kunnen dromen.
  Met die cellulite op je benen en de zwembandjes rond je middel kun je jouw lichaam nauwelijks perfect noemen. Je weet trouwens best hoe je eraan gekomen bent. Je bent immers dol op snacken en snoepen. En als je dan ook nog eens bedenkt dat je sportieve activiteiten zich slechts ­beperken tot het bedrag dat maandelijks door de sportschool wordt afgeschreven, is het niet verwonderlijk dat jouw lichaam nog niet helemaal bikiniproof is.

  Snel, effectief en veilig
  Maar het is nog niet te laat, hier kun je nog best iets aan doen! Wat jij nodig hebt is een nieuwe leefstijl én iemand die jou helpt om je daarbij te helpen. Iemand die het beste uit jou omhoog weet te halen op het gebied van sporten en het leven volgens een gezonde lifestyle. Wat jij nodig hebt is een personal trainer of coach. Op die manier kun je op een snelle, effectieve, veilige en vooral leuke manier je doel halen.

  Maatwerk
  ‘Iedereen die bij ons komt trainen, behandelen wij gelijk’, vertelt Matthijs van Wetering van PersonalProf Training & Coaching. ‘De enige eis is dat je bijzonder toegewijd moet zijn om je doelen te behalen. Voordat we ergens aan beginnen, kijken we exact waar je op dit moment staat en waar je naartoe wilt. Daarna werken we samen een persoonlijke strategie uit die ervoor zorgt dat jij je doel behaalt. Door de trainingen te combineren met verantwoorde ­voeding en het ontwikkelen van de juiste mindset, behaal je niet alleen je doel, maar behoud je dit ook.’ Wedden dat jij straks aan het strand ook bewonderende blikken oogst?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply