Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Kies voor de bril die bij je past
  Rate this post

  Jouw uiterlijk is je visitekaartje en sterk bepalend voor de eerste indruk die je maakt. Het gezicht is vaak het eerste waar mensen naar kijken. Een bril speelt dan ook vaak een hoofdrol in het bepalen van jouw look. Kies daarom een bril die bij je imago en gewenste uitstraling past.

  Met een frisse blik adviseren Charles en Sarah Aarts je graag voor een passend montuur. De vorm van je gezicht en je haar- en huidtinten worden meegenomen in het advies. Door actuele kennis en jarenlange ervaring kun je rekenen op een montuur waarbij jouw uitdrukking optimaal naar voren komt.

  Brillen en lenzen
  In de collectie vind je de modieuze merken, zoals Dolce&Gabbana, Jaguar, Giorgio Armani, Emporio Armani, Oakley, Guess, Ray-Ban, Maui Jim, Carter Bond, Marc Jacobs, Charmossas en Funk Food.
  In de winkel is ook een afdeling voor de kinderen ingericht. Zo’n 90 monturen in verschillende maten en kleuren hangen in een apart hoekje van de zaak. Ook hier zijn de bekende merken verkrijgbaar.
  Voor lensdragers zijn er geen beperkingen. Nachtlenzen en medische lenzen vallen onder de specialisaties van de zaak.

  Zonnebrillen
  Een zonnebril is geen luxe als we onze ogen willen beschermen tegen de zon. In de felle zon kijken voelt niet prettig. De weefsels in de ogen zijn veel gevoeliger voor zonlicht dan de huid. Maar waar onze huid zichzelf niet kan beschermen, kunnen onze ogen dat wel. De pupillen worden kleiner bij veel zon en beperken het licht dat kan doordringen tot in de oogbol; we turen door onze wimpers en wanneer we helemaal verblind worden, sluiten we onze ogen gewoon. Dat gaat helemaal vanzelf; het is een aangeboren automatisme. Onder normale lichtomstandigheden heb je daarom niet per se een zonnebril nodig. De situatie verandert echter wanneer je achter het stuur van de auto zit of door de bergen wandelt. De ogen sluiten is dan geen optie meer. Op zo’n moment is een zonnebril geen overbodige luxe, maar een belangrijk hulpmiddel om goed te blijven zien of om te beschermen tegen zonnebrand.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply